Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: αποχαιρέτησε το καρναβάλι του 2017 και ετοιμάζεται για το 2018... | Epirus World

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: αποχαιρέτησε το καρναβάλι του 2017 και ετοιμάζεται για το 2018...

Παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες, το καρναβαλικό Κομιτάτο κατάφερε να φέρει εις πέρας με επιτυχία και την τελευταία αποστολή του, για τις απόκριες του 2017, την τελετή δηλαδή, λήξης του Καρναβαλιού. Η συνάντηση ήταν στο μνημείο του ναύτη και η εκκίνηση Καρναβαλιστών διαφόρων Γκρουπ του κομιτάτου, συνδυάστηκε με κάτι πολύ όμορφο!




Την παρέα των Καρναβαλιστών συμπλήρωσαν και ... Καρβαλιστές Πρόσφυγες από τη Συρία, από τη Λυγιά που ήρθαν στην Πρέβεζα, με τα παιδιά του Κομιτάτου και διασκέδασαν!




Τα μέλη του Κομιτάτου αγκάλιασαν αμέσως τους πρόσφυγες με τα παιδιά τους και όλοι μαζί παρήλασαν!



Η ποδαράτη παρέλαση του Καρναβαλικού κομιτάτου Πρέβεζας, είχε τερματισμό την πλατεία Ανδρούτσου.




Εκεί οι ψησταριές είχαν πάρει φωτιά, με δωρεάν σουβλάκια για τον κόσμο, δωρεάν αναψυκτικά, κρασάκι και τσίπουρο. οι μουσικές έδιναν και έπαιρναν, παρά το γεγονός ότι το πατάρι ήταν βρεγμένο, συμμετείχαν τα χορευτικά της Γκούμα Μαριέττας, Λαμπρακούλη Αγαθής και Παλάντζα Όλγας (κατά Αλφαβητική σειρά) ενώ το πρόγραμμα



άνοιξε ο "Μάγος" Θοδωρής Μπιστιόλας που απέσπασε το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, μικρών και μεγάλων.


Οι αλιείς μας, που είχαν αναλάβει την Βαρκαρόλα, ήταν ανυπόμονοι και τα πρώτα καπνογόνα μέσα στη θάλασσα, τράβηξαν τα βλέμματα του κόσμου. Καπνογόνα, Βεγγαλικά και αριστοτεχνικός τρόπος καψίματος του Καρνάβαλου, συνέθεσαν το παζλ της τελετής λήξης του Καραβαλιού. Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που διοργάνωσε, που έστησε γκρουπ, που κατασκεύασε άρματα, συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που συμμετείχε και τέλος συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο, που δεν αντιμετώπισε δυσκολία στο να συλλάβει τα μηνύματα του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Και του χρόνου, με υγεία! Χρόνια πολλά σε όλους και ήδη οι πρώτες ιδέες για το Καρναβάλι του 2018, έπεσαν...[tomistinenimerosi.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου