Με λάστιχα του 2006 η Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο στην Αθηνών-Λαμίας; | Epirus World

Με λάστιχα του 2006 η Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο στην Αθηνών-Λαμίας;

Ένα στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του καναλιού από αυτοψία που έκανε στο σημείο της σύγκρουσης, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του 83ου χιλιομέτρου, τα λάστιχα του πολυτελούς αυτοκινήτου με επιβάτες τον Γιώργο Βακάκη και τον φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο ήταν χρονολογίας του 2006.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα λάστιχα της Πόρσε αναγραφόταν ότι τα λάστιχα ήταν της 48ης εβδομάδας του 2006, ήταν δηλαδή «ηλικίας» 11 ετών αν το στοιχείο αυτό επιβεβαιωθεί.

Προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος με θύμα μια μητέρα, το τρίχρονο παιδί της και δύο νεαρούς άνδρες η αστυνομία συνυπολογίζει όλα τα στοιχεία, όπως το συγκεκριμένο ενώ αξιολογεί και μαρτυρίες όπως αυτή του αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο protothema.gr και έκανε λόγο για «αντικείμενα και κομμένα λάστιχα...» αλλά μια δεύτερη μαρτυρία στην οποία αναφέρεται ότι τα πίσω λάστιχα του αυτοκινήτου του Βακάκη ήταν φθαρμένα και έπιασαν φωτιά πριν το τροχαίο.

Εντωμεταξύ συγκλονίζει το βίντεο που καταγράφει τα πρώτα λεπτά μετά την κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων. Οι πυροσβέστες προσπαθούν μέσα στους καπνούς και τα αποκαΐδια να ανασύρουν τις σορούς των τεσσάρων ανθρώπων που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. [protothema]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου