Ξορκίζει δαίμονες και φαντάσματα ο Ολυμπιακός - Υποδέχεται απόψε την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ | Epirus World

Ξορκίζει δαίμονες και φαντάσματα ο Ολυμπιακός - Υποδέχεται απόψε την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ

Επιστροφή στην κανονικότητά του επιζητά απόψε ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος την Μπάμπεργκ (21:00, ΕΡΤ1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλύτερα από όλους πως αδίκησαν κατάφορα τους εαυτούς τους με το αποκαρδιωτικό πρόσωπο που παρουσίασαν στο Μιλάνο γνωρίζοντας την ήττα από την ουραγό Αρμάνι. Κι όπως έχουν κάνει αρκετές φορές πετυχημένα φέτος, καλούνται να αντιδράσουν σωστά μετά από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα και να επανέλθουν στις ράγες με προορισμό τον τερματισμό στην πρώτη τετράδα.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε πολλά να πει στους παίκτες του στο διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων. Όμως και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται πως δεν είχαν τη δέουσα εικόνα το βράδυ της Τετάρτης, ειδικά στην άμυνα αλλά όχι μόνο στο κομμάτι αυτό, και θα πρέπει σήμερα να δώσουν απαντήσεις, πρωτίστως στους εαυτούς τους.
Η Μπάμπεργκ δεν ήρθε στην Αθήνα με πολύ καλύτερη ψυχολογία. Η ήττα από τη Ρεάλ με καλάθι του Σέρχιο Γιουλ λίγο πριν την εκπνοή «πόνεσε» και κράτησε σε απόσταση τριών νικών από την όγδοη θέση την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, που είναι σε δυσχερή θέση. Πάντως τόσο οι εμφανίσεις της, όσο και η παράδοση που έχει απέναντι στον Ολυμπιακό την καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνο αντίπαλο.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Μιγκέλ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Νταβίντ Ρομάνο (Ισραήλ).
Ώρα για δεύτερη νίκη
Υπάρχει λόγος που η Μπάμπεργκ θεωρείται κακός δαίμονας του Ολυμπιακού. Οι τέσσερις νίκες των Γερμανών σε πέντε αγώνες αποτελούν την απόδειξη. Μάλιστα οι Βαυαροί μετρούν τρεις σερί νίκες επί των Πειραιωτών ενώ πέρσι πέρασαν νικηφόρα από το ΣΕΦ. Αναλυτικά:
27/10/2010: Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός 73-61
02/12/2010: Ολυμπιακός-Μπάμπεργκ 86-69
15/01/2016: Ολυμπιακός-Μπάμπεργκ 72-77
10/03/2016: Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός 72-71
22/12/2016: Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός 82-68
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου