Αρχίζουν αύριο οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία | Epirus World

Αρχίζουν αύριο οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία

Την έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους της χώρας για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ. 

Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, ανέργους ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινάει αύριο Τρίτη 24 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ όπου μπορούν να βρουν τους όρους, τα κριτήρια επιλογής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Αυτή η δράση του ΟΑΕΔ έχει διττή στόχευση, αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και κατάρτιση.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου