ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: «Είναι ντροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίζει σε τέτοιο γήπεδο» | Epirus World

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: «Είναι ντροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίζει σε τέτοιο γήπεδο»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, πραγματοποιεί αυτές τις μέρες περιοδεία στην Πρέβεζα και με αφορμή την παρουσία του στην Ήπειρο αναφέρθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου για το θέμα που υπάρχει με το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.Ο Γιώργος Βασιλειάδης ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι, επεσήμανε πως κάθε πλευρά πρέπει να κάνει το καθήκον της ενώ δεσμεύτηκε να...
δοθούν οι λύσεις που πρέπει.Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης:«Δεν θα ήθελα να ανοίξουμε μια δημόσια διαμάχη για το ποιος έχει την ευθύνη και γιατί. Δεν έχει νόημα. Πρέπει να βρούμε αξιοπρεπείς λύσεις για το σύνολο των ομάδων, θα πρέπει και οι επενδυτές να επενδύσουν πραγματικά στις ομάδες και τα περιουσιακά τους στοιχεία. Εμείς θέλουμε και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την αρτιότητα των αθλητικών μας εγκαταστάσεων. Δεν θέλω να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, στις αντιπαραθέσεις.Έχουμε ανάγκη από λύσεις και ειλικρίνεια. Δεν θα μπω στο πινγκ πονγκ των ευθυνών, αυτοί που τις έχουν τις ξέρουν. Ας βρούμε λύσεις άμεσα, γιατί είναι ντροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ιστορία του να αγωνίζεται σε τέτοιες συνθήκες. Θα τις βρούμε τις λύσεις, μπορώ να σας το εγγυηθώ, θα δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση». 
[mypreveza.gr]
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου