Πέταξε το μωρό του στον αέρα για να το σώσει από το αυτοκίνητο που βυθιζόταν | Epirus World

Πέταξε το μωρό του στον αέρα για να το σώσει από το αυτοκίνητο που βυθιζόταν

Στα χέρια ενός αγνώστου κατέληξε ένα μωρό που ο πατέρας του πέταξε στον αέρα για να το σώσει από το αυτοκίνητό τους που βυθιζόταν.
Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα και ο πατέρας φαίνεται πως έριξε κατά λάθος το αυτοκίνητο της οικογένειας μέσα στο νερό. Την ώρα που αυτό βυθιζόταν εκείνος σκαρφάλωσε πάνω του κρατώντας στα χέρια του το μωρό του.
Παίρνοντας φόρα ο άνδρας πετά το μωρό στον αέρα προς μια πέτρινη προβλήτα όπου περιμένουν άλλοι με τα χέρια ανοιχτά. Έπειτα από μερικές στιγμές με το παιδί να αιωρείται, που κόβουν την ανάσα, καταλήγει στην αγκαλιά των ανθρώπων που περίμεναν να το πιάσουν.
Πανικοβλημένος ο πατέρας, πέταξε το παιδί με τόση δύναμη που έπεσε και ο ίδιος μπροστά και βρέθηκε στο νερό.
Σύμφωνα με τη Daily Mirror, η οικογένειά επισκεπτόταν συγγενείς για την κινεζική Πρωτοχρονιά στην πόλη Changde. Μάρτυρας ανέφεραν πως κάποια στιγμή ο οδηγός βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει στο νερό κοντά σε μια προβλήτα. Έτσι, η οικογένειά χρειάστηκε γρήγορα να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο που αμέσως άρχισε να βυθίζεται.
Για καλή τους τύχη διερχόμενοι οδηγοί και εργαζόμενοι στην προβλήτα έσπευσαν να τους βοηθήσουν και πέταξαν σωσίβια.
Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και το όχημα ανασύρθηκε λίγο αργότερα από τις αρχές.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου