Τέσσερα παιδιά στο νοσοκομείο. Πέρασαν την κοκαίνη για γλυκό | Epirus World

Τέσσερα παιδιά στο νοσοκομείο. Πέρασαν την κοκαίνη για γλυκό

Τέσσερα παιδιά οδηγήθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από φόβους ότι μπορεί να κατανάλωσαν κοκαίνη την οποία μπέρδεψαν με ζάχαρη ή άλλο γλυκό. Το περιστατικό -το οποίο προκάλεσε την έντονη ανησυχία των διωκτικών αρχών- συνέβη σε δημοτικό σχολείο του Ντόρσετ στη Βρετανία, στις 3 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σχολείο ύστερα από την καταγγελία ότι τέσσερις μικροί μαθητές κατανάλωσαν λευκή σκόνη.

Η σκόνη, ύστερα, αποκαλύφθηκε πως ήταν κοκαίνη αλλά δεν πιστεύεται πως οι μαθητές την είχαν καταναλώσει. Ενας από αυτούς φαίνεται, πως την είχε φέρει στο σχολείο περνώντας την για κάτι γλυκό.

Οι τέσσερις μικροί μαθητές οδηγήθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία τους.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προσήγαγε έναν άνδρα ως ύποπτο για την είσοδο του επικίνδυνου ναρκωτικού στο σχολικό κτίριο, ενώ η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε γραπτώς τους γονείς όλων των παιδιών για το "μεμονωμένο" περιστατικό. [bbc]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου