Τα φανταχτερά κοστούμια για τα καλλιστεία Μις Υφήλιος | Epirus World

Τα φανταχτερά κοστούμια για τα καλλιστεία Μις Υφήλιος

Μόλις δύο εβδομάδες πριν από τα 65α καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, οι όμορφες υποψήφιες έχουν αρχίσει και επιδεικνύουν τις εθνικές τους ενδυμασίες στο Instagram.

Μις Μαλαισία

klstmkoy1
Η Kiran Jassal, με ενδυμασία εμπνευσμένη από τους πύργους Petronas, το δημοφιλές αξιοθέατο στην Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία.

Μις Ινδονησία

klstmkoy2
Η Kezia Warouw, φοράει ένα χρυσό κοστούμι εμπνευσμένο από το μυθικό ιερό πουλί Garuda από την ινδουιστική και βουδιστική πίστη. Το πουλί είναι επίσης ένα εθνικό σύμβολο της χώρας.

Μις Αυστραλία

klstmkoy3
Η Caris Tiivel, φοράει φόρεμα με τον ύφαλο Great Barrier, Η έμπνευση της να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο κοραλλιογενή ύφαλο στον κόσμο που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ, ήταν για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο.

Μις Βενεζουέλα

klstmkoy4
Η Mariam Habach φοράει ενδυμασία που απεικονίζει τη θεά των ωκεανών Yemaya, μια θεότητα που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα όλων των ζωντανών πλασμάτων.

Μις Νορβηγία

klstmkoy5
Η Christina Waage φοράει επίσης ενδυμασία που αντιπροσωπεύει μια θεά, φορώντας ένα φόρεμα που ρέει και μιμείται τα κύματα του ωκεανού.

Μις Παναμά

klstmkoy6
Η Keity Drennan φοράει ενδυμασία με έντονα χρώματα που αντιπροσωπεύει τα λουλούδια και τον καφέ της πατρίδας της.

Μις Ταϊλάνδη

klstmkoy7
Η Chalita Suansane φοράει παραδοσιακή ενδυμασία της χώρας της, ένα υπέροχο φόρεμα με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. [newsbeast.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου