Κινητικότητα στην ΑΕΚ για σέντερ φορ | Epirus World

Κινητικότητα στην ΑΕΚ για σέντερ φορ

Αποφασισμένη να τρέξει της διαδικασίες για την ενίσχυσή της (έστω κι αν έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος) παρουσιάζεται η ΑΕΚ.

Αφού τελείωσε γρήγορα το θέμα του προπονητή με την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ, η «Ένωση» φέρεται διατεθειμένη να κάνει ό,τι μπορεί -και γρήγορα- για να στηρίξει την προσπάθειά του να ανακάμψει η ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο φέρεται να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στους «κιτρινόμαυρους» όσον αφορά στο σημαντικότερο αγωνιστικό κενό της ομάδας: Αυτό του σέντερ-φορ.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», οι επικεφαλής της ομάδας βρίσκονταν μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ και δούλευαν πάνω σε αυτό το θέμα. Επί τάπητος λοιπόν φέρονται να έχουν τεθεί δυο περιπτώσεις επιθετικών που πληρούν τα κριτήρια της ομάδα και θεωρούνται αντίστοιχου και καλύτερου επιπέδου από τον Περέιρα Ντίας.

Μάλιστα οι εξελίξεις επιδιώκεται να τρέξουν τόσο σύντομα, που δεν αποκλείεται ο σέντερ φορ που θα επιλεχθεί να έχει κλείσει ακόμα και πριν το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσο για τα υπόλοιπες μεταγραφικές προτεραιότητες, θα δρομολογηθούν από τη Δευτέρα (κατόπιν συνεννοήσεως και με τον Χιμένεθ), αν και ήδη θεωρείται δεδομένο ότι θα αναζητηθεί επιπλέον περιφερειακός επιθετικός που να μπορεί να αγωνιστεί και στα δεξιά, αλλά και αριστερό μπακ. [sport-fm.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου