Σοκ στην Πάτρα: Δύο νέοι άνθρωποι αυτοκτόνησαν μέσα σε λίγες ώρες | Epirus World

Σοκ στην Πάτρα: Δύο νέοι άνθρωποι αυτοκτόνησαν μέσα σε λίγες ώρες

Μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα για την Πάτρα καθώς, με απόσταση μόλις λίγων ωρών, δύο νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να τερματίσουν τη ζωή τους.

Ο κύκλος του θανάτου άνοιξε σήμερα το πρωί, όταν ένας 22χρονος φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός σε μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Αυτοκτονίες-σοκ στην Πάτρα


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένοικος πολυκατοικίας είδε πως κάτι συνέβαινε με νεαρό άτομο που βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος του τετάρτου ορόφου γειτονικής πολυκατοικίας και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Έπειτα από λίγη ώρα έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί και πυροσβέστες και όπως διαπίστωσαν ο 22χρονος ήταν νεκρός.


Μέσα στο διαμέρισμα δεν υπήρχε άλλο άτομο και ο θάνατος του 22χρονου αποδίδεται σε αυτοχειρία. Είχε χρησιμοποιήσει τη ζώνη του, την οποία είχε δέσει σε σίδερο της τέντας του μπαλκονιού.



Δεύτερη αυτοκτονία σε λίγες ώρες
Δεν πέρασαν παρά μερικές μόνο ώρες και σημειώθηκε και δεύτερη αυτοκτονία. Πρόκειται για μία γυναίκα γύρω στα 40 η οποία πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της το οποίο βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας. 



Το τραγικό μάλιστα της υπόθεσης είναι ότι, πριν από χρόνια, με τον ίδιο τρόπο είχε επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή της και η μητέρα της θανούσας. Έπεσε στο κενό από το ίδιο μπαλκόνι... 





Στη γειτονιά της 40χρονης έχουν όλοι «παγώσει» μην μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.[madata.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου