Χάλκινοι οι Ολυμπιονίκες Μάντης – Καγιαλής στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μαϊάμι | Epirus World

Χάλκινοι οι Ολυμπιονίκες Μάντης – Καγιαλής στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μαϊάμι

Με δυναμικό ξεκίνημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και με νωπές ακόμη τις μνήμες από τους Ολυμπιακούς του Ρίο, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο «2017 ΙSAF Sailing World Cup» που διεξήχθη στο Μαϊάμι των Η.Π.Α,  ολοκληρώνοντας  με  επιτυχία την συμμετοχή τους στην πρώτη διεθνή διοργάνωση της χρονιάς και κάνοντας όλους τους Έλληνες για μία ακόμη  φορά ιδιαίτερα υπερήφανους.
Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες, πρώτευσαν στις αρχικές κούρσες και από την πρώτη στιγμή φάνηκε η μεγάλη τους δίψα για την κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο.
Μαζί με τον προπονητή τους Μάκη Ωρολογά ήταν αποφασισμένοι και είχαν μια σταθερή πορεία στις 3 πρώτες θέσεις καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων και στις 10 ιστιοδρομίες.
ΜΚ_Medal
«Ήρθαμε στο Μαϊάμι αποφασισμένοι για μία θέση στο βάθρο και αυτό και πετύχαμε.  Μπήκαμε με το δεξί στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και σίγουρα απέδωσε η σκληρή δουλειά που είχαμε κάνει στην Αθήνα» δήλωσε ο Παναγιώτης Μάντης.
Συμπληρώνοντας, ο Παύλος Καγιαλής τόνισε: «Σίγουρα αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς αυτό το μετάλλιο, ήταν ένα δυνατό ξεκίνημα.
Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και ακόμα καλύτερα και στις υπόλοιπες διεθνείς διοργανώσεις. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Έλληνες για τις ευχές τους και τους χορηγούς μας για την στήριξή τους»
Καθοριστική ήταν η συμβολή και η υποστήριξη των χορηγών της ομάδας. Μέγας Χορηγός της ομάδας Μάντης - Καγιαλής είναι το Lascaris Foundation, Xορηγός η Interwetten και υποστηρικτές της προσπάθειάς τους είναι οι ‎ Yamaha, ‎Garmin Greece, ‎Holmes Place και ‎SaltyBag.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου