ΠΡΕΒΕΖΑ: Έρχεται .... το Δημοτικό Στάδιο "Κώστας Νεστορίδης" | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έρχεται .... το Δημοτικό Στάδιο "Κώστας Νεστορίδης"

Προχωρά  η μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου Ζαλόγγου σε Δημοτικό Στάδιο "Κώστας Νεστορίδης".  Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων της Α.Ε.Κ Νέας Σινώπης Χρήστος Τερζόγλου, παρότι η γραφειοκρατία στη χώρα μας για τέτοιου είδους θέματα είναι πολύ μεγάλη, όλα τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί και η μετονομασία του Γηπέδου Ποδοσφαίρου στο Δήμο Ζαλόγγου σε "Κώστας Νεστορίδης" θα πραγματοποιηθεί επίσημα στις 8 Ιουλίου του 2017 με την παρουσία του ίδιου του θρύλου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Κώστα Νεστορίδης, όλων των παλαιμάχων και της διοίκησης την Ένωσης.

Ο Κώστας Νεστορίδης εκτός της σχέσης που όλοι ξέρουμε ότι έχει με την μπάλα, έχει άρρηκτες σχέσεις και με την Νέα Σινώπη.  Βίωσε τα χρόνια του Β' Παγκοσμίου πολέμου στην Νέα Σινώπη, στην Πρέβεζα. Για το λόγο αυτό οι κάτοικοι του χωριού θέλησαν όσο κανείς άλλος να γίνει αυτή η μετονομασία πραγματικότητα. Για να τιμήσουν το δικό τους θρύλο, τον δικό τους Νέστορα ...
Στα χρόνια που έζησε στην Πρέβεζα και την Νέα Σινώπη ο Κώστας Νεστορίδης δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να αναφερθεί. Το ίδιο έκανε και σε συνέντευξή του στον sport FM μιλώντας για το πώς βίωσε τον πόλεμο: «Όσο ήμασταν στην Αθήνα νιώθαμε πείνα και πήγαμε στη Σινώπη, σε ένα χωριό στην Πρέβεζα, για να περάσουμε λίγο καλύτερα. Εκεί μάλιστα θα φτιάξουν ένα γήπεδο και θα δώσουν το όνομά μου. Γλίτωσα όλα τα άσχημα επειδή ήμουν εκεί. Σε εκείνο το χωριό ήταν μόνο οι Ιταλοί».
Η Αγάπη του για την Νέα Σινώπη είναι τόσο μεγάλη που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την συγκίνηση με την οποία είχε δηλώσει το 2013 " Από Εδώ Ξεκίνησα και εδώ θέλω να πεθάνω, μακάρι να γίνονταν αυτό"

Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου