Προκήρυξη 7Κ/2016 για 1.666 θέσεις στην Υγεία: Παράταση από το ΑΣΕΠ | Epirus World

Προκήρυξη 7Κ/2016 για 1.666 θέσεις στην Υγεία: Παράταση από το ΑΣΕΠ

Γνωστοποιήθηκε από το ΑΣΕΠ ότι θα δοθεί παράταση στην προκήρυξη 7Κ/2016 για 1.666 μόνιμες θέσεις στην Υγεία, εξαιτίας των τεχνικών προβλημάτων που συνεχίζει να παρουσιάζει η ιστοσελίδα του.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΑΣΕΠ αναφέρεται:

«Γνωστοποιείται ότι εργασίες ενίσχυσης της υποδομής του πληροφοριακού συστήματος του ΑΣΕΠ, προκειμένου να ανταποκριθεί στον εξαιρετικά υψηλό φόρτο ηλεκτρονικών αιτήσεων, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Για το λόγο αυτό, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών στην Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 7Κ/2016 θα παραταθεί.

Με νεότερο Δελτίο Τύπου θα ορισθούν οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών για τη συγκεκριμένη Προκήρυξη.

Υπενθυμίζεται ότι για τις Προκηρύξεις 5Κ/2016 και 6Κ/2016 παρατάθηκε εκ νέου η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών».[madata]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου