ΗΠΕΙΡΟΣ - Πέντε (5) προσλήψεις στα δικαστήρια σε Γιάννενα και Άρτα | Epirus World

ΗΠΕΙΡΟΣ - Πέντε (5) προσλήψεις στα δικαστήρια σε Γιάννενα και Άρτα

Εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη 1Κ/2017 που αφορά 404 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη θέσεων στα δικαστήρια της χώρας. Η προκήρυξη αφορά προσλήψεις ΠΕ γραμματέων και οι αιτήσεις που ξεκινούν στις 10 Φεβρουαρίου θα γίνουν ηλεκτρονικά και θα ολοκληρωθούν στις 24 Φεβρουαρίου 2017. 

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). 

Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν. 

Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά. Στα δικαστήρια της Ηπείρου οι προσφερόμενες θέσεις είναι οι εξής πέντε (5):
Τρεις (3) θέσεις, ΠΕ Γραμματέων στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων
Μία (1) θέση, ΠΕ Γραμματέων στο Ειρηνοδικείο Ιωαννίνων
Μία (1) θέση, ΠΕ Γραμματέων στο Ειρηνοδικείο Ιωαννίνων

[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου