Πάτρα: Θρίλερ με τα 3 παιδάκια που βρέθηκαν μόνα στο δρόμο. Ποια θα είναι η τύχη τους | Epirus World

Πάτρα: Θρίλερ με τα 3 παιδάκια που βρέθηκαν μόνα στο δρόμο. Ποια θα είναι η τύχη τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται το “θρίλερ” της οικογένειας δύο νεαρών Αλβανών με τέσσερα παιδιά εκ των οποίων τα τρία μικρά κορίτσια, τα οποία εγκατέλειψε η 20χρονη μητέρα τους στον δρόμο και εντόπισε περαστικός, στην οδό Ερυθρού Σταυρού, στην Πάτρα. Τα τρία αγγελούδια παραμένουν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, κοντά στο οποίο βρέθηκαν, ενώ οι γονείς του κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στις αρχές της εβδομάδας το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει ως προς την τύχη των παιδιών και των γονιών. Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία και η Εισαγγελία αναμένουν τα αποτελέσματα του τεστ Dna για να διαπιστωθεί ότι πρόκειται για παιδιά του ζευγαριού. Επίσης έχουν αποκτήσει κι ένα αγόρι, ηλικίας σήμερα περίπου πέντε ετών, το οποίο βρίσκεται στα Λεχαινά.

Ο 26χρονος Αλβανός και η 20χρονη Αλβανή βρίσκονται παράνομα στη χώρα .Το πού θα ανατεθεί η επιμέλεια των παιδειών θα κρίνει και τη δική τους τύχη.

Αν τους δοθεί ή έστω στον έναν εξ αυτών, πράγμα που δεν εκτιμάται ως το πιο πιθανό σενάριο, θεωρείται σίγουρο ότι θα κινηθεί γι΄αυτούς η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Για τα παιδιά το πιο ισχυρό ενδεχόμενο είναι την επιμέλεια να αναλάβει ένας φορέας όπως ειναι πχ το Χαμόγελο του Παιδιού.

Φοβούνται κάθε αντρική φιγούρα τα κοριτσάκια-Τι λέει στο thebest.gr η Διευθύντρια του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου του Καραμανδανείου

Σε τεστ DNA θα υποβληθούν τα τρία κορίτσια και ο πατέρας-Εμφανίστηκε μόνος του στην αστυνομία μαζί με δικηγόρο-Άφαντη η μάνα και η γιαγιά

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα που εντοπίστηκε στην Αττική και πείστηκε να παρουσιαστεί στην Ασφάλεια Πατρών, υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά της και πως τα παράτησε γι΄αυτό τον λόγο όταν κλήθηκε να τα πάρει από το σπίτι της μητέρας της στην Πάτρα. Εκεί τα είχε παει ο πατέρας τους. Η γυναίκα είπε ότι δεν τα πάει καλά μαζί του και έχει φύγει από τα Λεχαινά όπου διέμεναν. Φέρεται δε να τον έχει εγκαταλείψει για έναν άλλο άνδρα.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου