ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-1 | Epirus World

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-1

Σε αντίθεση με το ματς της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ είχε λίγες κλασσικές ευκαιρίες στα Γιάννενα! Είχε όμως το σημαντικότερο. Το γκολ. Η αναμέτρηση κρίθηκε στις δυνατές μονομαχίες κυρίως στη μεσαία γραμμή με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται την ποιότητά του και να βρίσκει δίχτυα με τον Λέοβατς στο 31’ που πήρε το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση του Πασχαλάκη στην κεφαλιά του Αθανασιάδη. 

Ο ΠΑΣ είχε καλές στιγμές, όμως, δεν μπόρεσε να σκοράρει. Και γι’ αυτό ευθύνεται ο Γλύκος. Στο 20’ σταμάτησε τον Ακόστα, ενώ στο 39’ εξουδετέρωσε το τετ α τετ με τον Μαμπουλού.Η διαιτησία του Γκράνα, πάντως, είχε αρκετά θέματα. 

Στο 72’ και στο 77’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Αρχικά σε μαρκάρισμα του Μαλεζά στον Κόντε και μετά σε μαρκάρισμα του Βαρέλα στον Κόντε. Φάσεις που κρίνονται αμφισβητούμενες. Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 11’ ο Μαμπουλού υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, ενώ ο ΠΑΟΚ ζήτησε κι αυτός πέναλτι σε χέρι του Τζημόπουλου εντός περιοχής.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τα Γιάννενα μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου