Ο ισχυρότερος mini υπολογιστής έχει ύψος μικρότερο από ένα φλιτζάνι espresso | Epirus World

Ο ισχυρότερος mini υπολογιστής έχει ύψος μικρότερο από ένα φλιτζάνι espresso

Η HP παρουσίασε στο Autodesk University το πρώτο μίνι σταθμό εργασίας σχεδιασμένο για χρήστες CAD κι άλλων απαιτητικών προγραμμάτων. Ο νέος κομψός σταθμός εργασίας HP Z2 Mini προσφέρει επαναστατική ισχύ και ευελιξία. Με ύψος μόλις 2.3» (5.8cm) είναι 90% μικρότερος από έναν παραδοσιακό πύργο επαγγελματικής χρήσης.
Με αυτό το προϊόν, η HP επιδιώκει να επεκτείνει την ηγετική της θέση στον τομέα των σταθμών εργασίας, εισάγοντας μία νέα κατηγορία που προσφέρει εξαιρετική απόδοση, κομψότητα και αποτελεσματικότητα.
Οι σταθμοί εργασίας Ζ της HP αποτελούν πλέον βασική επιλογή για τους καταναλωτές που απαιτούν ένα αποδοτικό σταθμό εργασίας. Συνεχίζοντας την επιτυχία του HP Z240 SFF, ο Z2 Mini της HP είναι δύο φορές πιο ισχυρός από οποιοδήποτε άλλο mini υπολογιστή της αγοράς σήμερα κι έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει έξι οθόνες εκτός της συσκευής. Ο HP Z2 Mini σχεδιάστηκε για τους εκατομμύρια χρήστες CAD που απαιτούν μικρότερο hardware χωρίς να διακυβεύονται ο ήχος, η απόδοση και η αξιοπιστία.
hpmini1
«Για το σχεδιασμό ορισμένων από των πιο πολύπλοκων τεχνικά αρχιτεκτονικών μορφών, η ανάγκη για τεχνολογίες αιχμής είναι ουσιαστικής σημασίας», δήλωσε ο Daniel Libeskind, ο παγκοσμίως γνωστός αρχιτέκτονας και ιδρυτής του Studio Libeskind. «Η ταχύτητα δημιουργίας και η πολυπλοκότητα των έργων έχουν γίνει μεγαλύτερες με την πάροδο των ετών, όμως υπολογιστές όπως οι σταθμοί εργασίας της HP συμβάλλουν ώστε οι σχεδιαστές να κάνουν γρήγορα το όραμά τους πράξη».
Μικρότερος από ένα φλιτζάνι espresso σε ύψος, ο νέος HP Z2 Mini δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάζουν οτιδήποτε, από ηλεκτρονικά τελευταίας τεχνολογίας μέχρι κτίρια σπιτιών και γραφείων. Ο σταθμός εργασίας είναι εξοπλισμένος με επόμενης γενιάς επεξεργαστές Intel Xeon, επαγγελματικά γραφιστικά NVIDIA ενώ διαθέτει την μονάδα HP Z Turbo για εντυπωσιακά γρήγορο χειρισμό μεγάλων αρχείων.
hpmini4
«Ο HP Z2 Mini, ο πρώτος παγκοσμίως mini σταθμός εργασίας, προσφέρει επαναστατική ισχύ και ευελιξία σε μια μικρή, εμβληματική σχεδίαση», ανέφερε η Gwen Coble, director, Workstations, Thin Clients, Retail Solutions and Immersive Computing, της HP Inc για την περιοχή ΕΜΕΑ. «Η HP επαναπροσδιόρισε τους σταθμούς εργασίας το 2009 με την εισαγωγή της σειράς HP Z. Σήμερα για ακόμη μία φορά ταράζει τα νερά με τον νέο HP Z2 Mini που συνδυάζει απόλυτα ευελιξία, κομψή σχεδίαση και ισχύ για τους καταναλωτές και συνεργάτες μας».
hpmini3

Ο HP Z2 Mini είναι σχεδιασμένος για το γραφείο του μέλλοντος

Καθώς στα γραφεία υπάρχει περιορισμός χώρου, η ανάγκη για μικρότερους σταθμούς εργασίας όπως ο HP Z2 Mini είναι ακόμη μεγαλύτερη. Το απίστευτα μικρό του μέγεθος ιδιαίτερα θυμίζει περισσότερο ένα super υπολογιστή από το μέλλον παρά ένα σημερινό PC. Χάρη στο οκταγωνικό σχήμα του, ο HP Z2 Mini διαθέτει την πιο κομψή σχεδίαση από όλους τους σταθμούς εργασίας της HP εδώ και 35 χρόνια, ενώ ενσωματώνει το DNA της σειράς Z της εταιρείας καθώς διαθέτει εκτεταμένη πιστοποίηση ISV κι έχει δοκιμαστεί για λειτουργία διάρκειας 368.000 ωρών.
Ο εξαιρετικά μικρός και κομψός σταθμός εργασίας προσφέρει στους χρήστες πολλαπλές επιλογές χρήσης: πάνω/κάτω στο γραφείο, πίσω από μία οθόνη HP Z, ή πάνω σε ένα τοίχο. Οι μηχανικοί της HP δημιούργησαν custom designed ανεμιστήρες και ένα σχεδόν αθόρυβο ψυκτικό σύστημα (63% λιγότερος θόρυβος συγκριτικά με έναν επαγγελματκό mini PC της HP) για χρήστες σταθμών εργασίας που αναζητούν ιδιαίτερη αξιοπιστία. Η σχεδίαση και η μηχανική ευφυΐα του θα μεταμορφώσουν τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τους σταθμούς εργασίας και τον εργασιακό τους χώρο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου