Εναλλακτικές για τη μείωση του κόστους εξετάζει η Yahoo | Epirus World

Εναλλακτικές για τη μείωση του κόστους εξετάζει η Yahoo

Η αμερικανική εταιρεία Yahoo Inc αναμένεται να ανακοινώσει πως εξερευνά «στρατηγικές εναλλακτικές» αμέσως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC επικαλούμενο το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων Dow Jones.
Η Yahoo, η οποία αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα χρήσεως του τετάρτου τριμήνου του οικονομικού έτους όταν κλείσει το χρηματιστήριο, απέφυγε να σχολιάσει επισήμως την πληροφορία.
Η Μαρίσα Μάγερ, η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, που έχει δημιουργήσει μια από τις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πύλες και μια από τις συχνότερα χρησιμοποιούμενες μηχανές αναζήτησης παγκοσμίως, αναμένεται να παρουσιάσει ένα σχέδιο μείωσης του λειτουργικού κόστους της Yahoo που θα συμπεριλαμβάνει την περικοπή του 15% του εργατικού της δυναμικού —ή χονδρικά 1.600 θέσεων εργασίας — και το κλείσιμο αρκετών διευθύνσεων και θυγατρικών της, ανέφερε στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα The Wall Street Journal.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου