ΠΑΟ από τα παλιά νίκησε την Εφές | Epirus World

ΠΑΟ από τα παλιά νίκησε την Εφές

Ο Παναθηναϊκός του... θωρηκτού Μίροσλαβ Ραντούλιτσα επικράτησε της Εφές (83-78) στο καμίνι του ΟΑΚΑ και με φόρα απ' τις 3 διαδοχικές νίκες περιμένει και τη Φενέρ του «Ζοτς»!
Ο Παναθηναϊκός είχε πίσω του διαδοχικές νίκες, μπροστά του διαδοχικές εντός αναμετρήσεις, επομένως ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει στην πρώτη εξ αυτών. Και το έκανε! Και... χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη (1ρ. σε μόλις 6:10 λόγω ενοχλήσεων στον δεξί αχίλλειο τένοντα).
Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν... θωρηκτό στην επίθεση, οι υπόλοιποι ακολούθησαν και στις δύο άκρες του παρκέ, έστω με καθυστέρηση στην άμυνα, η κόρνα της λήξης ήχησε στο 83-78 κι ανέβηκε στο 4-3 στον ε' όμιλο της Ευρωλίγκας, όσο μετρά κι ο Ερυθρός Αστέρας πίσω απ' τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (5-2) κι απ' τη Φενέρμπαχτσε (7-0).
Η αήττητη ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί και την επόμενη αντίπαλό του (25/2, 21:15/novasports 2) στην έναρξη του δευτέρου γύρου του ΤΟΡ 16, Χέινς, Έλιοτ και του αθλητικού ψηλού παρόντων αυτή τη φορά.
Τα δεκάλεπτα: 17-20, 36-35, 64-59, 83-78
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου