Ματς αποδείξεων για Παναθηναϊκό απέναντι στην Εφές | Epirus World

Ματς αποδείξεων για Παναθηναϊκό απέναντι στην Εφές

Με κόπο, αλλά την Νταρουσάφακα την καθάρισε στο ΟΑΚΑ. Την Τσεντεβίτα την διέλυσε με επιβλητικό τρόπο στην Κροατία. Απόψε ο Παναθηναϊκός έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο, όμως παράλληλα θέλει να στείλει το πλέον ηχηρό μήνυμα πως «είναι εδώ» και φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά.
Στο «σπίτι» του (που ανέκαθεν είναι αλλιώς) και με τον κόσμο του που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, ο Εξάστερος υποδέχεται την Αναντολού Εφές (21:45, Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), με τις δύο ομάδες να έχουν ρεκόρ 3-3 και να... σφάζονται για το προσπέρασμα που θα τους δώσει «αβαντάζ» για τη συνέχεια.
Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς θέλει να διευρύνει το σερί της και να κλείσει με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο του Top-16, την ώρα που από το επόμενο κιόλας παιχνίδι (εντός έδρας με τη Φενέρμπαχτσε) θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική, αφού θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Χέινς, Ουίλιαμς και ο ψηλός που... έρχεται.
2u2kl9j4
Οι Γιάνκοβιτς και Πάβλοβιτς προπονήθηκαν κανονικά, ξεπέρασαν τις μικροενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν μεσοβδόμαδα και είναι κανονικά στη διάθεση του Σάλε. Εκτός είναι ο Παππάς μετά τον... σάλο που ξέσπασε για το μέλλον του, καθώς -όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής των πρασίνων- ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο.
Συστάσεις για τους Τούρκους του Ντούντα, που επιχειρούν πιο πολλά τρίποντα από κάθε άλλη ομάδα στη διοργάνωση, αλλά που δεν έχουν δείξει σταθερότητα (όντας ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο) και «μέταλλο», δεν χρειάζονται. Ερτέλ (πρώτος σε μέσο όρο στις ασίστ με 7.7) και Γκρέιντζερ κινούν τα νήματα στην περιφέρεια, Ντάνστον, Μπράουν, Τάιους ελέγχουν την... εναέρια κυκλοφορία, Σάριτς-Ντίμπλερ κάνουν ζημιά από μακριά και κοντά, ενώ οι γηγενείς Μπατούκ και Οσμάν ανεβάζουν όλο και περισσότερο τις μετοχές του, χάρη στις εμφανίσεις τους.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Ράντονιτς (Κροατία) και Χιμένεθ (Ισπανία).
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Φενέρμπαχτσε-Ουνικάχα Μάλαγα 80-59
Ερυθρός Αστέρας-Τσεντεβίτα 94-74
Λοκομοτίβ Κουμπάν-Νταρουσάφακα (12/2, 18:00)
Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές (12/2, 21:45)
Η βαθμολογία του Ε' ομίλου
Φενέρμπαχτσε 7-0
Λοκομοτίβ Κουμπάν 4-2*
Ερυθρός Αστέρας 4-3
Αναντολού Εφές 3-3*
Παναθηναϊκός 3-3*
Μάλαγα 2-5
Τσεντεβίτα 2-5
Νταρουσάφακα 1-5*
*Ματς λιγότερο
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου