Σάλος με αθλήτρια που αγωνίστηκε με «πειραγμένο» ποδήλατο | Epirus World

Σάλος με αθλήτρια που αγωνίστηκε με «πειραγμένο» ποδήλατο

Αυτή τη φορά δεν ήταν θέμα ντόπινγκ, αλλά ένας κρυφός κινητήρας. Το τελευταίο σκάνδαλο στην ποδηλασία ακούει στο όνομα Femke Van den Driessche και αφορά στην 19χρονη Βελγίδα αθλήτρια η οποία πιάστηκε να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με ποδήλατο που είχε κρυφό κινητήρα.
«Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε απάτη. Υπήρξε ένας κρυφός κινητήρας…», τόνισε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας ποδηλασίας, Bryan Cookson.
Από τη μεριά της η νεαρή αθλήτρια, δικαιολογήθηκε με δηλώσεις της στην βελγική τηλεόραση λέγοντας ότι το ποδήλατο δεν ήταν δικό της και πως ουδέποτε θα έκλεβε. Το ποδήλατο κατασχέθηκε και εξετάστηκε από τους οργανωτές του αγώνα όταν η 19χρονη αποκλείστηκε από αυτόν. Όπως αργότερα είπε, το επίμαχο ποδήλατο της δόθηκε από έναν μηχανικό της ομάδας κατά λάθος και πως ήταν πανομοιότυπο με το δικό της αλλά στην πραγματικότητα ανήκε σε έναν φίλο της.
femke2femke3
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου