Παντελής Παντελίδης: Πώς ανατράπηκε το όχημα. Η έκθεση της τροχαίας | Epirus World

Παντελής Παντελίδης: Πώς ανατράπηκε το όχημα. Η έκθεση της τροχαίας

Συνεχίζει να συγκλονίζει η τραγική κατάληξη του πολυαγαπημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.
Συμπληρώνεται σιγά σιγά το πάζλ των αιτιών που οδήγησαν στο τροχαίο. Με έκθεση της η τροχαία αναφέρει τους λόγους που ανατράπηκε το όχημα και το πως τον ανέσυραν μέσα από αυτό.
Η έκθεση της Τροχαίας αναφέρει για το δυστύχημα:
«Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».
Ο Παντελής Παντελίδης απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής μία ώρα μετά το δυστύχημα και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί πρώτος τον αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα έκανε πρεμιέρα και στη συνέχεια τα συγγενικά του πρόσωπα.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Και οι δύο, ηλικίας 21 και 30 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Η 30χρονη φέρει σοβαρά κατάγματα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Πιο ελαφρά τραυματίστηκε η 21χρονη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου