Παντελίδης, τροχαίο: Τι αναφέρει το πόρισμα της αστυνομίας, οι καταθέσεις | Epirus World

Παντελίδης, τροχαίο: Τι αναφέρει το πόρισμα της αστυνομίας, οι καταθέσεις

Η αστυνομία θα προχωρήσει σε εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 32χρονος Παντελής Παντελίδης και η συνοδηγός φορούσαν ζώνη ασφαλείας.
«Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δύο είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζουμε για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα με τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.
Στο σημείο του τροχαίου δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος και γι αυτό εκτιμούμε, ότι ο Παντελίδης είτε λόγω ολισθηρότητας του δρόμου από την πρωινή υγρασία σε συνδυασμό με την κλειστή κι επικίνδυνη στροφή έχασε τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε και ανατράπηκε, είτε πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο κάποιο ζώο και για να το αποφύγει έπεσε στα σιδερένια κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και να τραυματιστούν οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν στο όχημα. Όπως φαίνεται πάντως δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα γιατί εάν είχε συμβεί αυτό, θα είχε πέσει από τη γέφυρα στον δρόμο.»
Αυτές είναι οι εκτιμήσεις αξιωματικού της τροχαίας για το δυστύχημα με τον γνωστό τραγουδιστή που βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 32 ετών. Οι αστυνομικοί προκειμένου να διαπιστώσουν εάν φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Παντελής Παντελίδης και η κοπέλα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού θα κάνουν τεστ DNA, ενώ θα γίνει και τοξικολογική εξέταση.
Όπως λένε πάντως οι αστυνομικοί και ζώνη ασφαλείας να φορούσε πιθανότατα δεν θα γλίτωνε, καθώς σίδερο από τα κιγκλιδώματα καρφώθηκε στη μεριά του οδηγού. Για τη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος έχουν ήδη οριστεί πραγματογνώμονες, ενώ δεν έχει εντοπιστεί οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή που να έχει καταγράψει το τραγικό τροχαίο.
Την ίδια ώρα, οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ εξακολουθούν να νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό. Η 29χρονη η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού νοσηλεύεται στην εντατική και η κατάσταση της παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη, ενώ η 20χρονη που ήταν στα πίσω καθίσματα, θα υποβληθεί σε εγχείρηση καθώς έχει κάταγμα στο χέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κοπέλες έχουν υποστεί σοκ και θα δώσουν κατάθεση για το δυστύχημα στην τροχαία την προσεχή Δευτέρα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου