Διατηρούν τη σκληρή στάση τους οι αγρότες | Epirus World

Διατηρούν τη σκληρή στάση τους οι αγρότες

Δεν αλλάζουν τη στάση και τις απαιτήσεις τους οι αγρότες επιμένοντας στην ανάκληση του νόμου για το Ασφαλιστικό και το φορολογικό, όπως αποφάσισαν χθες στην Πανελλήνια Συνέλευση Συντονιστικών Επιτροπών που έγινε στην Κατερίνη.
Σήμερα οι αγρότες θα κρατήσουν ανοιχτές τις εθνικές, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια ώστε να διευκολυνθούν στη μετακίνησή τους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν και τα μπλόκα θα επιστρέψουν από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου έως και τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Τα Τέμπη παρέμειναν χθες κλειστά για 12 ώρες από τις 10 το πρωί έως και τις 22:00 το βράδυ, ενώ για σήμερα οι αγρότες προσανατολίζονται να κρατήσουν ανοιχτή την Κοιλάδα.
Οι αγρότες στη Νίκαια έχουν καλέσει την Κυριακή τους εκπροσώπους των μπλόκων σε συνεδρίαση στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να γίνει αποτίμηση του αγώνα και να επανακαθοριστεί η στάση τους.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου