Πετράκης: Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου | Epirus World

Πετράκης: Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου

Ο Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστερα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) δήλωσε:
«Καταρχήν θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη και σπουδαία προσπάθεια που έκαναν, για την ποιότητα, την εικόνα και την οργάνωση που είχαν στο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα και που ήθελε πολύ το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.
Είχαμε τις προϋποθέσεις να βάλουμε γκολ. Δημιούργησε και ο Αστέρας ευκαιρίες, άλλα νομίζω ότι μέσα από τον τρόπο παιχνιδιού μας, περιορίσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου και βρήκαμε καλές προϋποθέσεις. Είχαμε τις ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Καλή συνέχεια στον Αστέρα. Εμείς σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Ο Τσουκαλάς ήταν τραυματίας. Δεν μπορούσε να παίξει περισσότερο. Ήταν ρίσκο η επιλογή του».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου