Ανοιχτό το ενδεχόμενο του εξτρέμ στην ΑΕΚ | Epirus World

Ανοιχτό το ενδεχόμενο του εξτρέμ στην ΑΕΚ

Ολοκληρώνεται μέσα στη μέρα το τυπικό σκέλος της απόκτησης των Μπρούνο Ζουκουλίνι και Τόμας Πέκχαρτ στην ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος να υπάρχει και τρίτη προσθήκη.
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ενίσχυσης με έναν εξτρέμ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στη μέρα, αφού-άλλωστε-δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Η «Ένωση» έχει κάνει κάποιες συζητήσεις και υποψήφιοι για να καλύψουν τη θέση (χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μη γίνει τελικά μεταγραφή) είναι ο Τζόναθαν Ζονγκό και Λας Μπανγκουρά.
Ο πρώτος είναι 26 ετών, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αλμερία. Κατάγεται από την Μπουρκίνα Φάσο (17 συμμετοχές και 4 γκολ με το εθνόσημο), παίζει στην ισπανική ομάδα από το 2011 και αγωνίζεται με ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά κυρίως δεξιά. Φέτος έχει 7 συμμετοχές στη Segunda Division και 1 στο Κύπελλο, αλλά συνολικά με την Αλμερία έχει 103 εμφανίσεις και 8 γκολ παίζοντας σε 45 ματς της Primera Division με 3 τέρματα.
Ο δεύτερος είναι 23 ετών, επίσης είναι δεξιοπόδαρος και δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι από τη Ράγιο Βαγεκάνο. Κατάγεται από τη Γουινέα (25 συμμετοχές και 3 γκολ με το εθνόσημο) και παίζει στην Ισπανία από το 2011. Φέτος αγωνίζεται δανεικός στη Γρανάδα με την οποία έχει 16 συμμετοχές στην Primera Division, ενώ σε τρεις εμφανίσεις στο Κύπελλο έχει σκοράρει δύο φορές (απέναντι στη Χετάφε).
Εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις και για τις αποχωρήσεις παικτών. Ο Μακόλεϊ Κρισάντους είναι πολύ πιθανό να φύγει για την Πονφεραντίνα, ενώ και η Έλτσε τον έχει ζητήσει. Ίσως υπάρξουν και άλλοι που θα φύγουν, όπως οι Ανάκογλου και Φαγέ, η θέση των οποίων έγινε ακόμη πιο δύσκολη με την απόκτηση του Ζουκουλίνι, ενώ πάντα υπάρχει η πιθανότητα να φύγει και ο Μπουονανότε, που τον θέλει η Γκρέμιο.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου