Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια | Epirus World

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 1/2 έως και 5/2; 
ΚΡΙΟΣ
aries
Νιώθεις ότι πρέπει να προχωρήσεις μπροστά και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Το σημαντικό είναι να έχεις ελευθερία και να κινηθείς με τρόπο που θα είσαι ο εαυτός σου, χωρίς όμως να αγνοείς τις δικές σου ανάγκες. Η ισορροπία είναι το ζητούμενο προς όλες τις κατευθύνσεις. Με τον Σκορπιό έχετε έρθει πολύ κοντά, αλλά τα κενά υπάρχουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι συνέχεια πρέπει κάτι να διεκδικείς. Από την άλλη, θα δοκιμάσεις με το Λιοντάρι να κάνεις την ανατροπή. Αν δεν κτυπηθεί το μεταξύ σας εγώ θα τα πάτε θαυμάσια. Αρκεί να έχεις την διάθεση να περιμένεις και να μην βιαστείς πιέζοντας τις καταστάσεις για κάτι πιο σοβαρό.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Οι εντάσεις της δουλειάς σου θα σε κάνουν να νιώθεις πίεση γιατί βλέπεις ότι μερικές φορές είσαι σε αδιέξοδο. Το καλό είναι ότι δεν ξεπερνάς τα όρια και αυτό σε βοηθάει ώστε να βιώσεις μια καλύτερη σχέση με τον Αιγόκερω. Ο Υδροχόος είναι σε απόσταση αναπνοής αλλά μπορεί να αρνείσαι να το δεις γιατί φοβάσαι ότι αν έρθετε πολύ κοντά δεν θα μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Η επαφή με τον Σκορπιό είναι πολύ παθιασμένη αλλά μπαίνει στην μέση η φιλία που μπορεί να σας κάνει να προφασίζεστε ότι τελικά τίποτε δεν θα συμβεί. Στο τέλος όμως θα γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Όσο πάντως προσπαθείς να αλλάξεις και να ακολουθήσεις ιδέες πολύ διαφορετικές από τη δική σου νοοτροπία τόσο θα εξελίσσεσαι και θα μπορείς να διαχειρίζεσαι πολύ πιο εύκολα τις ερωτικές σου υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Χρειάζεται να κρατήσεις δυνατά τα ηνία της συνειδητότητάς σου και να μην πέσεις σε καταστάσεις που δεν σου είναι και πολύ αρεστές. Δεν ρέει εύκολα το συναισθηματικό και ερωτικό κομμάτι σου και αυτό είναι που σε βάζει να ψαχτείς. Αλλά από την άλλη σου κάνει καλό γιατί βλέπεις πιο ψύχραιμα και πιο καθαρά την πραγματικότητα και την αλήθεια σου. Η σχέση με ένα άτομο που δεν είναι και τόσο συμβατό στην δική σου προσωπικότητά είναι πλέον δεδομένη. Απλά τώρα χρειάζεται να βάλεις και το δικό σου λιθαράκι για να μπορέσεις να είσαι καλά και να βρεις συγχρόνως και τον εαυτό σου. Οι συνθήκες είναι πολύ καλουπωμένες για σένα. Κυρίως ο Αιγόκερως σε βάζει σε αυτό το μονοπάτι και ίσως να αντιδράς πολύ έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Η Αφροδίτη στον άξονά σου δίνει μεγάλες δυνατότητες και μεγάλες ελπίδες για την προσωπική σου ζωή. Γιατί όλα ανοίγουν και όλα φαίνονται πιο εύκολα. Το θέμα είναι τι αποφάσεις έχεις πάρει εσύ και πως δουλεύεις μέσα σου αυτά τα ανοίγματα που σου προσφέρονται. Γιατί βιώνεις εσωτερικές αλλαγές συνεχώς. Οπότε θα χρειαστεί να μείνεις με τον εαυτό σου και να αφουγκραστείς τα θέλω του χωρίς να περιμένεις από τους άλλους να σε δραστηριοποιήσουν ή να κάνουν για σένα αυτό που θέλεις. Η διορατική σου στάση θα είναι εργαλείο στο να πάρεις την συναισθηματική κατάσταση στα χέρια σου. Η σχέση με τον Τοξότη έχει μείνει για λίγο στο περιθώριο γιατί πιστεύεις ότι δεν υπάρχει μεταξύ σας κατανόηση. Ο Υδροχόος με τις τρέλες του επιμένει αλλά είναι τουλάχιστον δίπλα σου.

ΛΕΩΝ
leo
Αναγνωρίζεις την ανάγκη να είσαι κοντά με ένα άλλο πρόσωπο και πιθανόν ένα κομμάτι μοναξιάς που έχεις βαθιά μέσα στην καρδιά σου να βγαίνει τώρα πιο έντονα και μέσα από αυτό το συναίσθημα να κινείσαι για να λύσεις κάποια θέματα που υπάρχουν στην σχέση σου. Με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ υπάρχει ένα μπέρδεμα που δεν είναι εύκολο να ξεμπερδέψεις γιατί η επικοινωνία είναι αρκετά αποκομμένη. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι όσο μπορείς περισσότερο φιλικός/η για να μην εισπράττει το άλλο πρόσωπο ότι δεν είσαι ανοικτός/η. Ο έρωτας για σένα είναι η κινητήριος δύναμη και όταν τον χάνεις νιώθεις ότι είσαι στον αέρα. Απλοποίησε όσο μπορείς την πραγματικότητα μέσα σου για να νιώσεις καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Ενώ όλα πάνε πολύ καλύτερα από παλιά, υπάρχει μια κόντρα που δεν μπορείς και εσύ να την κατανοήσεις και νιώθεις ότι τελικά είσαι «στην απέξω». Αν έχεις σχέση με Λέοντα ή Υδροχόο μπορεί να ήρθε η ώρα να μιλήσεις ανοικτά και να μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας. Με τον Σκορπιό όλα είναι καλύτερα γιατί έχεις αλλάξει και εσύ αρκετά. Αυτό που μπορεί να γίνει με ευκολία είναι να γνωρίσεις ένα νέο άτομο από το εξωτερικό και να συνδεθείς μαζί του πιο εύκολα από ότι νόμιζες. Την πιο σημαντική απόφαση θα την πάρεις μέσα σου. Δηλαδή, να σταματήσεις να κρίνεις τον εαυτό σου και να τον κτυπάς και κατ’ επέκταση δεν θα ζητάς την τελειότητα στο άλλο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ
libra
Ξετυλίγεται το κουβάρι με έναν τρόπο περίεργο και συγχρόνως αποκαλυπτικό. Η σχέση με τον Υδροχόο τώρα μπορεί να μπει σε μια βάση διαφορετική από άλλες φορές και να βιώσετε από κοινού κάτι καλό, αν φυσικά έχεις αφήσει τα πράγματα πιο ελεύθερα. Η επιθυμία για να έχεις δική σου οικογένεια θα σε σπρώξει να ασχοληθείς με το θέμα ενός παιδιού και κυρίως με Καρκίνο ή Αιγόκερω, που αν και μερικές φορές πιστεύεις ότι δεν ταιριάζεις απόλυτα, νιώθεις ότι μαζί με ένα τέτοιο άτομο θα είσαι καλύτερα κοινωνικά και οικογενειακά. Με τον Κριό ή σχέση είναι πιο ερωτική και δείχνει ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, αλλά μπορεί να μην καλύπτει τις φιλοδοξίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Ο Άρης στο ζώδιό σου επιδιώκει να σε βάλει να προχωρήσεις ταχύτατα όλες τις διαδικασίες της προσωπικής σου απελευθέρωσης. Από την άλλη, οι υπόλοιπες συνθήκες σου επιβάλλουν να είσαι ακόμα και μέσα σε μια σχέση που μπορεί να μην σου πηγαίνει και πολύ, αλλά τουλάχιστον καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι από την εσωτερική σου ανασφάλεια. Όσο πάντως φοβάσαι να αλλάξεις πράγματα και περιμένεις το μαγικό ραβδί να τα κάνει, τόσο δεν προχωράς και δεν ανοίγεις τον δρόμο για το Λιοντάρι το οποίο αυτό το διάστημα έχει κάνει πίσω μ’ έναν πολύ βασιλικό τρόπο για να ζήσεις το δικό σου δρόμο. Η φιλική στάση και η κατανόηση βοηθάει τη σχέση με τον Υδροχόο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Δεν είσαι στα μεγάλα σου φόρτε γιατί παραμένεις κλεισμένος/η μέσα, η διάθεσή σου χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο είναι πεσμένη και προτιμάς την ησυχία του σπιτιού σου. Τα νήματα έτσι και αλλιώς τα κινείς με ένα κρυφό τρόπο πλέον και αυτό είναι που σε βάζει να κάνεις υπερβάσεις. Γιατί θέλεις πάρα πολύ τον Ταύρο αλλά τα μηνύματά του είναι ανεξιχνίαστα. Οπότε, έχεις παρασυρθεί στο να λύσεις τον γρίφο και να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι μέσα σε άλλη σχέση, τότε εκεί είναι που μπερδεύεσαι γιατί δεν ξέρεις αν σε θέλει η όχι. Με το Λιοντάρι έχεις έρθει πιο κοντά γιατί ανοίγετε τα χαρτιά σας και αυτό θα ωφελήσει και τους δυο. Ο Παρθένος εκδηλώνει ενδιαφέρον με πλάγιο τρόπο και εσύ επιθυμείς μόνον τον ανοικτό δρόμο. Μην τον/την φοβίζεις. Μπορεί να νιώθει πολλά και αληθινά συναισθήματα για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Η Αφροδίτη σίγουρα σε βοηθάει και σου δίνει μια μεγάλη ώθηση κατά αρχάς για να αυτονομηθείς και κατά δεύτερο για να ξεπεράσεις κάποιες παλιές πληγές και τραύματα. Το πιο σημαντικό είναι να αναθεωρείς τις απόψεις σου σε ό,τι σε αφορά και να δίνεις δύναμη στον εαυτό σου για να μην βάλεις σε κίνδυνο την ίδια σου την υπόσταση. Ότι δηλαδή δεν αξίζεις να αγαπηθείς. Αν το δουλέψεις αυτό με εσένα και αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αρχίζοντας φυσικά να αγαπάς τον εαυτό σου, θα δεις να γίνονται θαύματα. Με τον Υδροχόο έχεις έρθει και πάλι κοντά γιατί έχετε υποθέσεις από κοινού. Πιθανόν να σε ενδιαφέρει για οικογένεια αλλά φοβάσαι επειδή βλέπεις ότι εσύ θα προσπαθήσεις παραπάνω. Ο Σκορπιός είναι ένας μεγάλος έρωτας και νιώθεις μέσα σου ότι ταιριάζεις αρκετά ώστε να προχωρήσεις μαζί του/της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Ο Ήλιος μπορεί να είναι στο ζώδιό σου και να σε ενδυναμώνει από πλευράς συνειδητότητας, δηλαδή να ξέρεις τι θέλεις και τι όχι. Αλλά από μέσα βράζει το ηφαίστειο και επαναστατεί για πολλούς και διάφορους λόγους που αν τους κοιτάξεις από κοντά θα έχουν ετικέτα θυμό, οργή και διεκδίκηση. Τώρα μπορεί να σου βγουν όλα τα δύσκολα του παρελθόντος και να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου γιατί πιστεύεις ότι η υπομονή έχει φτάσει σε όρια και εσύ δεν δίνεις ούτε μια ευκαιρία. Αν θέλει το άλλο το άτομο ας έρθει και να την διεκδικήσει από μόνος/η του/της. Είναι πολύ αντιφατικό αυτό αλλά εσύ έτσι νιώθεις και πρέπει να ακολουθήσεις το μέσα σου. Απλά η συνειδητότητα σε βοηθάει να είσαι πιο σταθερός/η στα «θέλω» και στις απόψεις σου. Λιοντάρι η Σκορπιός παίζουν τον δικό τους ρόλο. Το θέμα είναι εσύ πως θα ευημερήσεις συναισθηματικά και πως θα δείξεις ότι τελικά θέλεις να είσαι αληθινά μέσα σε μια σχέση. Χωρίς παρεξηγήσεις και καμώματα.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Εισπράττεις το καλό που έχεις κάνει εδώ και καιρό και αυτό σε βοηθάει να αναπτερώνεσαι ψυχικά και να πιστεύεις ότι σε κάποια πράγματα είχες δίκιο. Η επιμονή έχει ένα αποτέλεσμα. Με τον Κριό είσαι σε μια απόσταση αλλά στο χέρι σου είναι να τον/την επαναφέρεις κοντά σου. Αρκεί να το αποφασίσεις. Δεν είναι εύκολη η αγάπη και, αν έχεις βρει ένα άτομο που είναι δίπλα σου, κούνα το χέρι σου για να το πάρεις το δώρο. Γιατί μερικές φορές περιμένεις. Με τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω όλα βαίνουν πολύ θετικά και πολύ ανοικτά. Η δυσκολία είναι με τον Τοξότη που κατά κάποιο τρόπο έχει πάρει τις αποφάσεις του/της και τις αποστάσεις του/της. Κυρίως αν είσαι μέσα και σε άλλη σχέση σου ζητάει επίμονα να ξεκαθαρίσεις και εσύ μάλλον δεν μπορείς. Καλύτερα όμως είναι να παίζεις ανοικτά το παιχνίδι και όχι, ώστε να βγαίνουν οι αλήθειες και να μειώνονται οι αμφιβολίες και ο πόνος.
Πηγή: astrology.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου