Επέστρεψαν στη Νίκαια τα τρακτέρ που έφτασαν στο Σύνταγμα | Epirus World

Επέστρεψαν στη Νίκαια τα τρακτέρ που έφτασαν στο Σύνταγμα

Στην βάση τους επέστρεψαν πριν από λίγο τα 18 τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας που «ταξίδεψαν» μία απόσταση 700 και πλέον χιλιομέτρων προκειμένου να πάνε και να επιστρέψουν από την Αθήνα, προκειμένου με τη συμβολική παρουσία τους να υπογραμμίσουν την αμετακίνητη βούληση των αγροτών να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν.
Αυτήν ακριβώς τη βούληση, επισήμανε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των μπλόκων και πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.
Πιστεύουμε, ανέφερε ο κ. Μαρούδας, αποτιμώντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις των Αθηνών, ότι ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλο το αγροτικό κίνημα της χώρας και συνέχισε: «Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές με την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα που μαζί με τη μαζική παρουσία των αγροτών υπογράμμισαν την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα, όπως και το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας. Έχουμε την πεποίθηση ότι στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες και θα συνεχίσουμε από τα μπλόκα της μικρομεσαίας αγροτιάς την κλιμάκωση του αγώνα μας, μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα που έχουμε θέσει για την επιβίωσή μας».
Αύριο το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, θα συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν τις παραπέρα μορφές κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τους.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου