Έσπασε το μέτωπο των αγροτών και κατεβαίνει στο Μαξίμου για διάλογο | Epirus World

Έσπασε το μέτωπο των αγροτών και κατεβαίνει στο Μαξίμου για διάλογο

Στην Αθήνα κατεβαίνει το πανελλήνιο συντονιστικό των αγροτών για να ξεκινήσει διάλογος με την κυβέρνηση.
Το συντονιστικό δεν εκπροσωπεί όλα τα μπλόκα των αγροτών στην Ελλάδα, ωστόσο κάνει το πρώτο βήμα και κατευθύνεται στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να παραδώσει τα αιτήματά των αγροτών.
Αντιπροσωπεία των αγροτών θα καταθέσει σήμερα στο Μαξίμου αλλά και στα γραφεία των κομμάτων τα βασικά αιτήματα των αγροτών. «Δεν θα έχουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Θα παραδώσουμε τα αιτήματα και θα φύγουμε. Δίνουμε στο Μαξίμου προθεσμία 48 ωρών για να μας απαντήσει επί των αιτημάτων μας. Από αυτό θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω στάση μας...», είπε ο Δημήτρης Δημογιάννης, αγρότης από τον Παμφθιωτικό Αγροτικό Σύλλογο.
Στο Μέγαρο Μαξίμου μεταβαίνει τριμελής αντιπροσωπεία από το Πανελλήνιο Συντονιστικό Αγροτών και Κτηνοτρόφων, δηλαδή των μπλόκων που δεν συμμετείχαν στην διήμερη κινητοποίηση της Αθήνας.
Η αντιπροσωπεία θα καταθέσει φάκελο με τις προτάσεις της στην γραμματεία του Μαξίμου ώστε να πρωτοκολληθεί.
Στη συνέχεια οι αγρότες θα περιμένουν την επίσημη πρόσκληση από την Κυβέρνηση ώστε να αρχίσει ο διάλογος επί των προτάσεών.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου