Ερωτικό ωροσκόπιο 16/2 | Epirus World

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/2

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σου ξεκινά με καλή διάθεση γιατί νιώθεις ότι κάποια εμπόδια θα εκλείψουν από το δρόμο σου, γι’ αυτό και θα ξαναβάλεις κάτω τα δεδομένα σου για να δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις, προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Ωστόσο, πρόσεξε λίγο γιατί, λόγω ενθουσιασμού, ίσως υπερεκτιμάς την κατάσταση και δεν έχεις σωστή εικόνα. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να αγανακτήσεις με ένα συγγενικό σας πρόσωπο, αλλά άσε το ταίρι σου να του μιλήσει γιατί εσύ μπορεί να πεις κάτι που θα παρεξηγηθεί.
ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη σου να καλυφθείς σε συναισθηματικό επίπεδο είναι έντονη σήμερα γι’ αυτό ωθείσαι να ξανοιχτείς περισσότερο για να μπορέσεις να βρεις εκείνο το άτομο που θα είναι πρόθυμο να στην ικανοποιήσει. Επειδή όμως δε θα είναι εύκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, μη στέκεσαι μόνο σε αυτά που θέλεις να ακούσεις, αλλά περισσότερο στο ένστικτό σου. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί ενδεχομένως να έχει κι εναλλακτική λύση γι’ αυτό ψάξτε το περισσότερο με το σύντροφό σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη έχει μπει από χθες στο ζώδιό σου, οπότε η διάθεσή σου είναι πιο ανάλαφρη. Ενδεχομένως τώρα να βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου πιο χαλαρά και να διαπιστώσεις ότι αν υπάρχει θέληση και είστε ανοιχτοί κι οι δυο σε συζητήσεις, τότε πολλά θέματα μεταξύ σας θα εκλείψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η θα αισθανθείς ότι σου χρειάζεται μια ανανέωση όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και στα άτομα που σε περιβάλλουν ενώ δεν αποκλείεται να σε ελκύσει ή να ελκύσεις πολύ ένα μικρότερό σου πρόσωπο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπάρχουν κάποιες προοπτικές στα ερωτικά σου που θα τις διακρίνεις, αν είσαι ήρεμος/η και κοιτάς προς την κατεύθυνση που σου υποδεικνύει η διαίσθησή σου. Αν όμως παρασύρεσαι από τα πολλά λόγια που λέγονται για να λέγονται και υποσχέσεις που είναι δύσκολο να τηρηθούν, τότε μην περιμένεις μεγάλη αλλαγή. Εσύ που είσαι σε σχέση, έχε κατά νου ότι το να διατηρείς την αρχική φλόγα είναι δύσκολο αλλά απαραίτητο, προκειμένου να μην σας καταπιούν άγχη και προβλήματα της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ
Σε έχει καταλάβει ο ενθουσιασμός και μια υγιής τρέλα που σε σπρώχνει να αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά σου θέματα με αισιοδοξία και ανεμελιά κι αυτό κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία σου. Με το σύνθημα «κι αν μου έφυγε μια αγάπη, άλλη θα βρω» βάζεις πλώρη για νέες περιπέτειες, αντί να μένεις σε παρελθοντικές καταστάσεις που σε απογοήτευσαν. Φρόντισε να χαρείς λοιπόν το παιχνίδι. Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώσεις ότι όταν υπάρχει «κίνηση» και είστε κι οι δυο δραστήριοι, αυξάνεται και το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλά είναι αυτά που θέλεις να κάνεις σήμερα, αλλά ακόμα κι αν είσαι φουλ από ενέργεια ο χρόνος δε θα σου φτάσει. Η μόνη περίπτωση να καταφέρεις κάποια από αυτά είναι να λειτουργήσεις συνδυαστικά και με προτεραιότητες. Όμως φρόντισε το βράδυ να το αφιερώσεις στο ταίρι σου γιατί δεν γίνεται συνεχώς να το βάζεις όλο και πιο κάτω στη... λίστα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, άκου την άποψη ενός μέλους της οικογένειάς σου και μην καμώνεσαι ότι τα ξέρεις όλα γιατί αποδεικνύεται στην πράξη ότι κάτι κάνεις λάθος στα ερωτικά σου.

ΖΥΓΟΣ
«Αγάπη θέλω μόνο και τίποτ’ άλλο πια, τα λόγια είναι φτώχεια κι ο έρωτας φωτιά» έλεγε ένα παλιό τραγούδι και σου ταιριάζει απόλυτα σήμερα, αφού από κολακείες και ανούσια φλερτ έχεις χορτάσει. Εντάξει, επιβεβαιώνεσαι, αλλά το παν είναι να περάσεις στο... παρασύνθημα κι όχι να μένεις στο «θα τα πούμε σύντομα». Πάντως η περίοδος ενδείκνυται για νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, μια πολύωρη συζήτηση με το ταίρι σου, ίσως δείξει ότι τελικά συμφωνείτε στο ότι διαφωνείτε και πρέπει σύντομα να βρείτε μια μέση οδό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα αντιληφθείς ότι πρέπει να καταλαγιάσεις λίγο τα πάθη σου και να ελέγξεις τις απαιτήσεις σου, αν θέλεις πραγματικά να αλλάξει κάτι στα ερωτικά σου. Κυρίως όμως, να περιορίσεις αυτή την τάση που σε πιάνει για αποκλειστικότητα, επειδή έτσι νιώθεις πιο σίγουρος/η για το άλλο πρόσωπο. Αποδέξου ότι μπορεί να έχει τους δικούς του φίλους και ενδιαφέροντα όπως κι εσύ αλλά η καρδιά του να ανήκει σε σένα. Αν είσαι σε σχέση, μην δικαιολογήσεις τη ζήλεια που πιθανόν να σε πιάσει. Καλύτερα να ζητήσεις εξηγήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου νιώθεις ότι περιορίζεσαι ορισμένες φορές στη σχέση σου, ότι δεν είσαι ανέμελος/η και ξέγνοιαστος/η, οπότε δε διασκεδάζεις μέσα στη σχέση, αφού αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις τα πάντα με σοβαρότητα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να συζητήσεις για αυτά που νιώθεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η κοινωνικότητά σου και η διάθεσή σου για επικοινωνία, μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που σε άλλες συνθήκες θα κόλλαγες να το προσεγγίσεις και πιθανόν να βρεις μεγάλη ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετές και διαφορετικές δουλειές έχεις σήμερα να διευθετήσεις αλλά δε σε πειράζει, καθώς το μυαλό σου θα είναι συνεχώς απασχολημένο και έτσι δε θα σκέφτεσαι και πολύ μια προσωπική σου υπόθεση που δεν πάει όπως ήθελες. Η Αφροδίτη από αύριο περνά όμως στο 2ο οίκο σου κι ενδεχομένως να ξαναμπείς σε νέες ερωτικές περιπέτειες, οπότε θεώρησε τη μέρα ως μια σύντομη ανάπαυλα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, φρόντισε να είσαι εντάξει στα εργασιακά σου τη μέρα αλλά τη νύχτα να επικεντρώνεσαι στο ταίρι σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι η κατάλληλη μέρα να κάτσετε να χαλαρώσετε με το ταίρι σου, με όμορφη κουβεντούλα, να ανταλλάξετε ιδέες ή να ασχοληθείτε με κάτι που σας διασκεδάζει και σας αναζωογονεί. Αν είσαι ελεύθερος/η, η συνάντησή σου με μια παρέα ή με ένα φιλικό πρόσωπο και οι συζητήσεις σας πιθανόν να σε βοηθήσουν να δεις μια άλλη διάσταση μιας ερωτικής σου υπόθεσης που μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ακόμα σε ιντριγκάρει και δε θέλεις να την παρατήσεις, χωρίς να την προσπαθήσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Πιθανόν σήμερα ο σύντροφός σου να ζητήσει τη βοήθειά σου σε ένα πολύπλοκο, επαγγελματικό του θέμα που δεν ξέρει πώς να το χειριστεί. Ίσως του προτείνεις διάφορους τρόπους, όλοι όμως θα καταλήγουν στο ότι πρέπει να κινηθεί πιο έξυπνα και διπλωματικά και να αποφύγει ευθείες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, αντιλαμβάνεσαι ότι το να κάθεσαι αμίλητος/η ή να μιλάς μόνο αν σε ρωτούν, δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και δεν κερδίζεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου, όπως νόμιζες, αντίθετα περνάς απαρατήρητος/η.
Πηγή: astrology.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου