Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα | Epirus World

Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

Είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο, εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών και έμεινε στο 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα του Γιάννη Πετράκη, που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.
Οι Αρκάδες είχαν την πρώτη, ουσιαστικά, μεγάλη φάση τους στο 88'(!), όταν ο Περιστερίδης είπε «όχι», εντυπωσιακά, δύο φορές στον Μπερτόλιο, ισοφαρίζοντας την τρομερή χαμένη ευκαιρία του Μανιά στο 36'.
Το 5-3-2 του τεχνικού του ΠΑΣ λειτούργησε άψογα και έτσι, η ομάδα της Τρίπολης απώλεσε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα πλέι οφ και πριν αρχίσουν τα -σερί- δύσκολα ματς. Από την άλλη, σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους, που προσπαθούν να πλασαριστούν όσο καλύτερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Πώς έπαιξαν

4-2-3-1 επέλεξε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, με τον Μπαντή να κάθεται κάτω από τα γκολπόστ. Την τετράδα στην άμυνα αποτελούσαν οι -από δεξιά προς τα αριστερά- Κιτόκο, Ζησόπουλος, Αλόκο και Γιαννούλης. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Χαμντανί και Ντουντού, δεξιά ήταν ο Μπερτόλιο, αριστερά ο Στανισάβλιεβιτς και ο Μάσα, σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Γιάννου.
Στον αντίποδα, ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε την ομάδα του αμυντικά, σε ένα 5-3-2. Στο τέρμα κάθισε ο Περιστερίδης, ενώ οι πέντε στην άμυνα ήταν οι Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας και Ναδάλες. Οι τρεις που αγωνίστηκαν στα χαφ ήταν οι Γιάκος, Γαρουφαλιάς και Ακόστα, ενώ μπροστά κινούνταν οι Μανιάς και Ίλιτς.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου