Sex symbol των ‘90s αποκαλύπτει: «Τον έπιασα με άλλη επ’ αυτοφώρω στο αυτοκίνητο» | Epirus World

Sex symbol των ‘90s αποκαλύπτει: «Τον έπιασα με άλλη επ’ αυτοφώρω στο αυτοκίνητο»

Είναι μια αισθησιακή Καρκίνος που χάρη στη σύνοδο που σχηματίζει η κυβερνήτης της, η Σελήνη, με τον πλανήτη του πάθος, τον Πλούτωνα, σε κάθε της εμφάνιση προκαλεί... σεισμό με τον ερωτισμό που εκπέμπει.
Έχοντας, συγχρόνως, την Αφροδίτη σε μια από τις καλύτερες αστρολογικές θέσεις, τον αισθησιακό Ταύρο, και μάλιστα σε θετική όψη με τον ερωτικό Πλούτωνα δεν είναι να απορεί κανείς που από τις πρώτες τις εμφανίσεις την εποχή των ελληνικών βιντεοταινιών αναδείχθηκε σε sex symbol.
papaΟ λόγος για την σέξι ηθοποιό Χριστίνα Παππά η οποία αυτές τις ημέρες με τον διελαύνοντα ανάδρομο Ερμή (παρελθοντικές ιστορίες) σε όψη με την Αφροδίτη της (αισθηματικά θέματα) και την διελαύνουσα Αφροδίτη (ερωτικά ζητήματα) σε όψη με τον γενέθλιο Πλούτωνά της (μυστικά, ερωτικά σκάνδαλα) εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν έχει «πιάσει» σύντροφό της να την απατά.
Πιο συγκεκριμένα η ξανθιά καλλονή αποκάλυψε: «Τον έπιασα επ’ αυτοφώρω στο αυτοκίνητο με μια άλλη. Εκείνη τη στιγμή μιλούσαμε στο τηλέφωνο, τον ρώτησα πού είναι και μου είπε ψέματα! Γυρίζω, τον κοιτάζω και τον παίρνω από πίσω με το αυτοκίνητο με την κοπέλα μέσα. Για ένα διάστημα δεν μιλούσαμε, μετά τον συγχώρεσα.».
astrology.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου