Εντυπωσιακά τα νούμερα της KTM | Epirus World

Εντυπωσιακά τα νούμερα της KTM

Έδωσε στη δημοσιότητα μια περίληψη των οικονομικών πεπραγμένων της για το 2015 η KTM και τα νούμερα είναι πραγματικά εντυπωσιακά! Όπως ισχυρίζεται η ίδια η εταιρεία μάλιστα, οι αριθμοί αυτοί την καθιστούν την ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατασκευάστρια μοτοσικλετών στον κόσμο!
Το «ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατασκευάστρια μοτοσικλετών στον κόσμο» είναι ένας ισχυρισμός της KTM αλλά δεν μπορεί να τον πετάει έτσι αυθαίρετα... αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς το δεδομένα και τα νούμερα των πωλήσεων, μάλλον δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην πιστέψουμε του Αυστριακούς.
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, η KTM σημειώνει αύξηση στις πωλήσεις, με 180.801 μοτοσικλέτες (KTM και Husqvarna) να αγοράζονται από αναβάτες σε όλο τον κόσμο.  Ο αριθμός αυτός σημαίνει μια αύξηση της τάξεως του 14% στις πωλήσεις σε σχέση με το 2014 αλλά πιο σημαντικό είναι ότι σημειώθηκε σημαντική αύξηση στα καθαρά έσοδα της εταιρείας, κατά 26%.
Άκρως εντυπωσιακό επίσης, το γεγονός ότι ο κύκλος εργασιών της ΚΤΜ για το 2015, ξεπέρασε για πρώτη φορά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ και έφθασε τα 1,02 δις, ενώ αξιοσημείωτο είναι το ότι μέσα σε πέντε μόλις χρόνια, η KTM υπερδιπλασιάσε τις πωλήσεις των μοτοσικλετών της.
Πηγή: mototriti.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου