Έχασε κι άλλο έδαφος στην Euroleague ο Ολυμπιακός | Epirus World

Έχασε κι άλλο έδαφος στην Euroleague ο Ολυμπιακός

Τρίτωσε το κακό για τον Ολυμπιακό στο Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς μετά τις ήττες από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν και στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 84-72, και έμειναν πίσω στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Σε ένα... ριπλέι του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας, οι πρωταθλητές Ελλάδος προέβαλαν αντίσταση μόνο στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, με τους Μαδριλένους να ξεφεύγουν στο σκορ στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο και να μην κοιτάζουν πίσω μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να επιστρέψουν στο παιχνίδι.
Μεγάλη εμφάνιση για τους Ισπανούς πραγματοποίησε ο Αγιόν με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ στο τέλος «μίλησε» ο Γιουλ, που πέτυχε 18 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ. Για τον Ολυμπιακό, ο Χάντερ τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Χάκετ πρόσθεσε άλλους 14 πόντους.
Επόμενο, και ιδιαίτερα κρίσιμο, παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα την ερχόμενη Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με αντίπαλο τη ρωσική Χίμκι.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου