Στο νοσοκομείο ύστερα από ενέδρα ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης | Epirus World

Στο νοσοκομείο ύστερα από ενέδρα ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης

Τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» βρίσκεται από χθες το βράδυ ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης, που δέχθηκε τα πυρά αγνώστων ενώ έμπαινε με τη σύζυγό του στο σπίτι του στο Λυκαβηττό.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άγνωστοι δράστες περίμεναν τον 41χρονο στην πιλοτή του σπιτιού του στον Λυκαβηττό, όπου επέστρεφε από το κομμωτήριό του, στο Ψυχικό, μαζί με την σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου και του επιτέθηκαν την ώρα που έμπαινε στο γκαράζ με το αυτοκίνητό του.
Προσπάθησαν να του αρπάξουν την τσάντα με τα χρήματα, που είχε μαζί του, και όταν εκείνος αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν  με αποτέλεσμα να δεχθεί μια σφαίρα στον θώρακα και μια σφαίρα στο πόδι. Από εξοστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε και η σύζυγός του.
Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν την τσάντα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους είναι σε εξέλιξη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου