Καμμένος: Εξαιρέθηκαν ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας από το Ασφαλιστικό | Epirus World

Καμμένος: Εξαιρέθηκαν ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας από το Ασφαλιστικό


«Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η μάχη που δίνει η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να μην υπάρχει καμία μείωση στις κύριες συντάξεις και να προφυλαχθούν οι ασθενέστεροι» διαβεβαίωσε ο Πάνος Καμμένος.
Μιλώντας στον Alpha 9.89 εξήγησε ότι «εξαιρέθηκαν οι συνταξιούχοι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας γιατί οι μειώσεις τους έφτασαν ήδη άνω του 60%. Δώσαμε μάχη για να εξαιρεθούν».
Σχολιάζοντας τα περί κυβερνητικής δυσαρέσκειας για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς κατά του συμφώνου συμβίωσης ο κ. Καμμένος είπε: «Αδικείται ο κ. Σεραφείμ. Η δική του φωνή μπορεί να είναι πιο σκληρή, πιο δυνατή, πιο ακραία μερικές φορές, όμως εδώ πρόκειται για απόφαση της ιεραρχίας».
«Οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου μας δεσμεύουν όλους. Είμαι στο υπουργικό συμβούλιο αλλά είμαι και Έλληνας Ορθόδοξος» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως η Εκκλησία δεν είναι ακραία ούτε ομοφοβική. Εκτίμησε πως θα έπρεπε να προηγηθεί διάλογος για το θέμα πριν φτάσει στη Βουλή.
Ο κ. Καμμένος τόνισε την πολύ καλή προσωπική σχέση που έχει ο ίδιος με τον Μητροπολίτη Πειραιώς θυμίζοντας πως πρόσφατα πήγε στη γιορτή του για να του ευχηθεί από κοντά. Ως προς τον εορτασμό των Θεοφανίων στον Πειραιά είπε πως έστειλε ως εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ τον Δημήτρη Καμμένο γιατί ο ίδιος εδώ και καιρό είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στην φρεγάτα Κουντουριώτης.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου