Ο Φιλ Κόλινς και το «τέρας» του αλκοολισμού | Epirus World

Ο Φιλ Κόλινς και το «τέρας» του αλκοολισμού

Είναι ένας από τους πετυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, με εκατομμύρια πωλήσεις σε άλμπουμ παγκοσμίως, τόσο ως σόλο καλλιτέχνης όσο και με τους Genesis.
Αλλά παρά τις επιτυχίες του, ο Φιλ Κόλινς πάτησε το κουμπί της αυτοκαταστροφής το 2008, όταν στράφηκε στο αλκοόλ μετά το διαζύγιό του με την Orianne Cevey. Εκείνη, μετά το χωρισμό τους, μετακόμισε στο Μαϊάμι μαζί με τους δυο γιους τους, τον 14χρονο Matthew και τον 10χρονο Nicholas. Έκτοτε, ο διάσημος σταρ μένει μόνος.
Σε συνέντευξή του στους The Times, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Υπήρχε ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου, το οποίο γέμισα με μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Στις 11 το πρωί, άνοιγα την τηλεόραση, έβλεπα κρίκετ και άνοιγα ένα μπουκάλι κρασί. Και μετά έπινα βότκα…», σημείωσε.
«Ο αλκοολισμός ανησύχησε τα παιδιά μου. Έπαιρνα χάπια για το ένα πρόβλημα ή το άλλο, και κάποτε έπεσα και από τις σκάλες. Τώρα, τα έχω αφήσει όλα πίσω μου και η οικογενειακή ζωή με γεμίζει».
Ο Κόλινς, επέλεξε και εκείνος να ζήσει στο Μαϊάμι, σε πρώην οίκημα της Τζένιφερ Λόπεζ και πλέον απολαμβάνει το ρόλο του πατέρα.
Πρόσφατα, ο 64χρονος απαθανατίστηκε έξω από το BBC να κινείται με τη βοήθεια μπαστουνιού, μιας και αναρρώνει από εγχείρηση στην πλάτη.
philcont02philcont03philcont04philcont05
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου