«Κλείδωσε» την πρόκριση η ΑΕΚ | Epirus World

«Κλείδωσε» την πρόκριση η ΑΕΚ

Με δέκα παίκτες βρέθηκε να παίζει κόντρα στον Ηρακλή η ΑΕΚ μόλις στο 32ο λεπτό, στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του
Κυπέλλου, όμως αυτό δεν εμπόδισε την Ένωση να πάρει άνετη νίκη με 4-1,  μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης.
Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι, όταν στο 7ο λεπτό ο  Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Ζιάμπαρης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε άθελά του στα δίχτυα του Χουάντερσον.
Στο 32' ήρθε η φάση που φάνηκε να καθορίζει την πορεία του αγώνα, όταν ο  Μπακάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη την είχε δει  μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα) για σκληρό μαρκάρισμα στον Σαραμαντά. Όμως η ΑΕΚ όχι μόνο δεν επηρεάστηκε από την αποβολή, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματά της με τον Κολοβέτσιο να πλασάρει  από κοντά, μετά από σέντρα του Γκάλο και κεφαλιά του Γιόχανσον.
Και το... πάρτυ συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος, με τον Πλατέλλα να σκοράρει  στο 72' με μακρινό σουτ (και μεγάλη δόση τύχης, καθώς η μπάλα κόντραρε  σε πόδια αμυντικού), ενώ τον Αραβίδη στο 85' να εκτελεί εύστοχα το  πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε από τον Χουάντερσον.
Το μόνο που  κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 90' με κεφαλιά του Βέλλιου, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο επαναληπτικός, που θα διεξαχθεί στην έδρα του Ηρακλή την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, μάλλον έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου