Στην Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος παραπέμπει ο Γκάμπριελ το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία | Epirus World

Στην Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος παραπέμπει ο Γκάμπριελ το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία

Την ανάγκη να παρακολουθεί στενά το λαϊκιστικό, αντιμεταναστευτικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος (BfV) επισήμανε ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, μετά τις δηλώσεις της προέδρου του κόμματος Φράουκε Πέτρι, που πρότεινε η αστυνομία «στην ανάγκη» να κάνει χρήση όπλων προκειμένου να εμποδίσει τους πρόσφυγες και μετανάστες να μπουν στην γερμανική επικράτεια.
«Εφόσον καταστεί αναγκαίο οι δυνάμεις της αστυνομίας στα σύνορα θα πρέπει να μπορούν να κάνουν χρήση των όπλων τους, αυτό προβλέπεται από τον νόμο», δήλωσε η Πέτρι, στην εφημερίδα Mannheimer Morgen, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος (BfV) θα πρέπει να επιληφθεί του AfD», δήλωσε ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), στην γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag, προσθέτοντας πως δεν θα πρέπει να παραχωρείτε τηλεοπτικός χρόνος στο κόμμα από τους εθνικούς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς.
Η συνδικαλιστική ένωση αστυνομικών υπαλλήλων GdP με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως «κανένας αστυνομικός δε θα είναι (ποτέ) έτοιμος να πυροβολήσει» εναντίον μεταναστών
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου