Θεοδωράκης: Το Ποτάμι πρέπει να υπάρχει σαν ένας ξεχωριστός μεταρρυθμιστικός πόλος | Epirus World

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι πρέπει να υπάρχει σαν ένας ξεχωριστός μεταρρυθμιστικός πόλος

«Η Ελλάδα χρειάζεται ένα μεταρρυθμιστικό, εκσυγχρονιστικό, επαναστατικό πρόγραμμα», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega.
Σαν παράδειγμα, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στο ζήτημα της άρσης της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. «Να το συζητήσουμε, να το κάνουμε», είπε ο κ. Θεοδωράκης.
Μιλώντας για την εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και τις ενδεχόμενες αλλαγές που θα φέρει στο πολιτικό σκηνικό, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «η ΝΔ είναι συντηρητικό κόμμα. Ποια είναι η δική μας ομοιότητα με τη ΝΔ; Έχουμε μεγάλες διαφορές επί της πολιτικής».
Αντίθετα, όπως είπε, «το Ποτάμι είναι το μεταρρυθμιστικό κίνημα της χώρας, είναι στο κέντρο, είναι ριζοσπαστικό».
«Το Ποτάμι δεν είναι φυλακή και δεν έχει ποινολόγιο. Και οι 11 βουλευτές είμαστε μια γροθιά. Είμαστε το μόνο κόμμα που δεν χρωστάει σε κανέναν και αυτή είναι η διαφορά μας από το παλιό κομματικό σύστημα Κάναμε ταπεινή προεκλογική εκστρατεία. Δεν δανειστήκαμε τα εκατομμύρια που δανείστηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ & το ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο επικεφαλής του κόμματος και εξήγησε πως για να «ισορροπήσει το πολιτικό σύστημα χρειάζεται τρεις πόλους. Χρειάζεται μια τρίτη μεγάλη δύναμη».
Με τον τρόπο αυτό ο κ. Θεοδωράκης αρνήθηκε ενσωμάτωση του Ποταμιού στη ΝΔ. «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι πρέπει να υπάρχουμε αυτή τη στιγμή ως αυτόνομος, ξεχωριστός μεταρρυθμιστικός πόλος», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.
«Δεν με ενδιαφέρει που πήραμε 4% στις εκλογές. Δεν με ενδιαφέρουν μόνο τα ποσοστά σ' ένα κόμμα, αλλά και η χρησιμότητά του», δήλωσε.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου