Άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ υπό το φόβο της γιγαντιαίας χιονοθύελλας | Epirus World

Άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ υπό το φόβο της γιγαντιαίας χιονοθύελλας

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ανατολική ακτή των ΗΠΑ καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται να χτυπηθεί από μια τεράστια χιονοθύελλα.
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η χιονοθύελλα, θα χτυπήσει το ένα τρίτο των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου της Ουάσινγκτον. Εκτιμούν δε ότι το ύψος του χιονιού θα φθάσει σε ορισμένες περιοχές τα 76 εκατοστά.
Ουάσινγκτον, Τενεσί, Βόρεια Καρολίνα, Βιρτζίνια, Μέριλαντ και Πενσιλβάνια έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα στη Βιρτζίνια η Εθνική Φρουρά ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να βγάλει στους δρόμους προς βοήθεια περίπου 300 στρατιώτες. Επίσης στην Ουάσινγκτον ανακοινώθηκε ότι το μετρό θα μείνει κλειστό από το απόγευμα της Παρασκευής έως και την Κυριακή για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των επιβατών όσο και του προσωπικού.
Επίσης ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τα ταξίδια, να κινηθούν δηλαδή στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.
Η χιονοθύελλα εκτιμάται ότι μπορεί να επηρεάσει πάνω από 50 εκατ. ανθρώπους.
Τα ράφια στα σούπερ μάρκετ των ανατολικών ακτών έχουν αδειάσει από τρόφιμα και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης όπως μπαταρίες, φακοί και γεννήτριες.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου