Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης αρνείται τη συγκρότηση του ΕΣΡ ώστε να μην πληρώσουν τα κανάλια | Epirus World

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης αρνείται τη συγκρότηση του ΕΣΡ ώστε να μην πληρώσουν τα κανάλια

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη στάση της αντιπολίτευσης στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και της άρνησης της να συμφωνήσει στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ώστε να προχωρήσει η αδειοδότηση των καναλιών.
«Ο κος Μητσοτάκης, όμηρος των διαπλεκομένων συμφερόντων και των εργολάβων της τηλεοπτικής ενημέρωσης, αρνείται τη συναινετική συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Στόχος του είναι να ακυρώσει τον διαγωνισμό, ώστε να μην πληρώσουν όσοι καλόμαθαν τόσα χρόνια στην δωρεάν χρήση των δημόσιων συχνοτήτων, ενώ λεηλατούσαν τη κοινωνία. Με το 'Καλημέρα', μας αποδεικνύει ποια συμφέροντα εξυπηρετεί», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
«Η κυβέρνηση όμως δεν πρόκειται να αγνοήσει τη λαϊκή εντολή. Στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα μπει τάξη πολύ σύντομα», σημειώνεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει: «η συνέχεια στο Κοινοβούλιο».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου