Αποστολή με εκπλήξεις ο Ολυμπιακός | Epirus World

Αποστολή με εκπλήξεις ο Ολυμπιακός

Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε ο Μάρκο Σίλβα στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» (19:30).
Ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε να αφήσει εκτός τους Τσόρι Ντομίνγκες, Παϊτίμ Κασάμι, Λεάντρο Σαλίνο και Σεμπά. Αντίθετα, στη λίστα είναι για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα Κυπέλλου ο Ρομπέρτο, πράγμα που σημαίνει πως η παρουσία του Στέφανου Καπίνο στην ενδεκάδα, όπως είχε γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια του θεσμού, δεν είναι δεδομένη.
Θεραπεία συνέχισαν οι Καμπιάσο και Ερνάνι, ενώ συντηρητικό πρόγραμμα έκανε ο Ντα Κόστα, ο οποίος προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Σημειώνεται πως λόγω του κανονισμού του Κυπέλλου, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Έλληνες Τσιμίκας και Ρέτσος.
Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Ρομπέρτο, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου