Αυξάνεται η πίεση στον Τούντορ | Epirus World

Αυξάνεται η πίεση στον Τούντορ

Υπό συνεχή κρίση και έντονη πίεση φαίνεται πως βρίσκεται ο Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα ύστερα και μετά από την ήττα από την ΑΕΚ, όπου η ομάδα του «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο.
Ο Κροάτης τεχνικός έχει μείνει με μοναδικό σημαντικό στήριγμα εντός της ομάδας τον Ιβάν Σαββίδη. Αρκετό βέβαια για να τον διατηρήσει στο πόστο του, αλλά εφόσον «στραβώσει» ο μεγαλομέτοχος μαζί του, δύσκολα θα υπάρξει κάποιος να τον κρατήσει στον «Δικέφαλο του Βορρά». Εδώ και καιρό έχει δείξει ότι πιστεύει στον 38χρονο τεχνικός ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, τονίζοντας στο περιβάλλον του και στους άμεσους συνεργάτες του ότι δεν θεωρεί πως το μεγάλο και το μοναδικό πρόβλημα δεν είναι αυτός.
Πάντως, ακόμη και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε εκνευρισμένος από τη διαχείριση που έκανε ο Ιγκόρ Τούντορ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και ζήτησε από τον Φρανκ Άρνεσεν να του κάνει συστάσεις.
Παίρνει στόπερ, δύσκολο για χαφ
Άμεσα αναμένεται να τελειώσει το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την επιθυμία του προπονητή της ομάδας. Ο Δημήτρης Χατζηησαΐας προβάρει τα ασπρόμαυρα και το ενδιαφέρον έχει μετατραπεί σε διαπραγμάτευση με τον Πανιώνιο, όπου ανήκει ο παίκτης. Οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν τις απαιτήσεις των «κυανέρυθρων» από τις συζητήσεις που έγιναν στις γιορτές και εκτιμούν ότι θα δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.
Πριν καν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είχε κριθεί αναγκαία η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και έμοιαζε σίγουρο μέχρι πρόσφατα ότι θα αποκτηθεί ένας τέτοιος παίκτης και πως υπό προϋποθέσεις θα ενισχυθεί σε άλλη θέση ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στην παρούσα φάση το πιο πιθανό είναι να μην γίνει προσθήκη ποδοσφαιριστή με τέτοια χαρακτηριστικά.
Το έψαξαν οι Θεσσαλονικείς, αλλά από τις περιπτώσεις που εντόπισαν δεν έμειναν ικανοποιημένοι και κρίθηκε ότι δεν αξίζει να επενδυθεί ένα καλό χρηματικό ποσό σε κάποια από αυτές. Είχε αναφέρει εδώ και καιρός ο Ιβάν Σαββίδης ότι δεν έχει πρόβλημα να κάνει την οικονομική υπέρβαση εφόσον υπάρχει προοπτική να αποκτηθεί κάποιος καλός ποδοσφαιριστής. Φαίνεται, οι συνεργάτες του, η επιτροπή μεταγραφών δεν έχει βρει κάποιον παίκτη που θα αποτελέσουν το βιογραφικό του και τα χαρακτηριστικά το «όπλο» για να πεισθεί ο Σαββίδης να τα «σκάσει» για να τον πάρει στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου