ΣΟΚ! Γονείς-τέρατα δεν τάιζαν τον 5χρονο γιο τους και… Δείτε τι έπαθε το δέρμα του (ΦΩΤΟ) | Epirus World

ΣΟΚ! Γονείς-τέρατα δεν τάιζαν τον 5χρονο γιο τους και… Δείτε τι έπαθε το δέρμα του (ΦΩΤΟ)

Συγκλονισμένη είναι τοπική κοινωνία στο Houston των ΗΠΑ, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η μητριά ενός 5χρονου αγοριού το κρατούσε κλειδωμένο μέσα σε μια ντουλάπα, δεν το τάιζε με αποτέλεσμα τα κόκαλα του να τρυπήσουν το δέρμα του!Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν οι γείτονες άκουσαν τον μικρό να ουρλιάζει και ειδοποίησαν την αστυνομία.Όταν οι άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι της οικογένειας είδαν τον 16χρονο ετεροθαλή αδερφό του μικρού και έναν φίλο του να μαλώνουν. Τότε ο 16χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μέσα στην ντουλάπα είναι ο μικρός  αδερφός του και μόλις οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν, το παιδάκι έλειπε.Κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και τότε άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών. Έπειτα από αρκετή ώρα κατάφεραν να τους εντοπίσουν σε ένα μοτέλ και προχώρησαν στη σύλληψή τους.«Το αγόρι ήταν σε άσχημη κατάσταση και αιμορραγούσε από την πλάτη του» είπε ο αστυνομικός Μαρκ Χέρμαν ενώ συμπλήρωσε ότι το παιδί ήταν γυμνό και φορούσε μόνο μία πάνα. Ενδεικτικό της κατάστασης του 5χρονου είναι ότι ζυγίζει μόλις 13 κιλά.
Το αγοράκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Χιούστον και οι Αρχές βρήκαν την βιολογική του μητέρα, η οποία προσπαθεί  να πάρει την επιμέλεια από τον πατέρα του, Bradley Bleimeyer.Το θράσος τους δεν έχει όρια, αφού οι γονείς-τέρατα απαγόρευαν στην βιολογική μητέρα να δει το παιδί της και έκαναν τα πάντα για να τους απομακρύνουν.Η 33χρονη Tammi Bleimeyer συνελήφθη  και είπε στις Αρχές ότι ο μικρός δεν ζούσε μαζί της αλλά με τον πατέρα του στην Αλαμπάμα.«Δεν του το προκάλεσε εγώ όλο αυτό που βλέπετε, ο πατέρας του φταίει» ισχυρίστηκε η 33χρονη στους αστυνομικούς.Η μητριά τελικά αποφυλακίστηκε πληρώνοντας εγγύηση 2.000 δολαρίων, ενώ ο πατέρας του παιδιού είναι ήδη προφυλακισμένος επειδή εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για κλοπές που είχε διαπράξει στο παρελθόν. 
ΠΗΓΗ: star.gr
μ2.jpg
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου