Βολές κατά Τόσκα από το ΠΑΣΟΚ για τη 10η επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του κινήματος | Epirus World

Βολές κατά Τόσκα από το ΠΑΣΟΚ για τη 10η επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του κινήματος

Προσωπική επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τοσκα εξαπολύει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ μετά τη νέα «καταδρομική» με μολότοφ στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, τη νύχτα.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση είναι η 10η φορά που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχονται επίθεση με μολότοφ από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο κ. Τόσκας.
«Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής», συνεχίζει η ανακοίνωση και καλεί και τον πρωθυπουργό αλλά και όλα τα κόμματα να πάρουν θέση: «Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Οφείλουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:
«Είναι η δέκατη φορά από την ανάληψη καθηκόντων του κ. Τόσκα και το τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ.
Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής.
Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι.
Οφείλουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση»
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου