Γιατί εμφανίζονται προσαυξήσεις στο Taxisnet παρά την παράταση | Epirus World

Γιατί εμφανίζονται προσαυξήσεις στο Taxisnet παρά την παράταση

Σάλος προκλήθηκε για τις προσαυξήσεις που εμφανίστηκαν στο Taxis στις δόσεις του φόρου εισοδήματος και στη δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ παρά την παράταση που δόθηκε έως Τετάρτη βράδυ.
Σε ανακοίνωσή της η ενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να αγνοήσουν τις προσαυξήσεις που εμφανίστηκαν στο Taxisnet.
Συγκεκριμένα, σχετικά με την επιβολή προσαυξήσεων στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2015 σε όλους τους φορολογούμενους, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει:
Με την ΠΟΛ.1258/30.11.2015 παρατάθηκαν μέχρι και την 2/12/2015 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ. / Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών, των οποίων οι προθεσμίες λήγουν στις 30/11/2015. Έως την ίδια ημερομηνία παρατάθηκαν και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
Λόγω του αυξημένου πλήθους των συναλλαγών τις τελευταίες ημέρες, η πίστωση των οφειλών πραγματοποιείται σταδιακά, ενώ η πληροφορία για τις πληρωμές που έγιναν στις 2 Δεκεμβρίου θα ληφθεί από τις τράπεζες στις 3 Δεκεμβρίου (επόμενη εργάσιμη) και θα πιστωθεί εντός των επόμενων ημερών.
Πιθανό ανοιχτό υπόλοιπο δόσης ή εκπρόθεσμο στις επιλογές «Στοιχεία Οφειλών εκτός Ρύθμισης» και «Στοιχεία Ρύθμισης» της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» στο TAXISnet, δεν θα εμφανίζεται μετά την οριστική πίστωση μιας οφειλής.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου