Παραδόθηκε η πρώτη Honda RC213V-S | Epirus World

Παραδόθηκε η πρώτη Honda RC213V-S

Την MotoGP replica της Honda παρέλαβε εχθές ο πρώτος ιδιοκτήτης της σε παγκόσμιο επίπεδο. Πανευτυχής, τυχερός και προφανώς... πλούσιος ο κάτοχος της, καθότι πρόκειται για μοτοσικλέτα αξίας περίπου 200.000 ευρώ!
Σε μια ειδική τελετή παράδοσης - παραλαβής που έλαβε χώρα στο Μάντσεστερ, στις εγκαταστάσεις του αγωνιστικού τμήματος της Honda Μεγάλης Βρετανίας, ο κύριος John Brown, έγινε ο πρώτος ιδιοκτήτης της RC213V-S στον κόσμο.
O Brown, είναι dealer της Honda και παθιασμένος συλλέκτης των εξωτικών μοντέλων της, αφού έχει στην κατοχή του μεταξύ άλλων μοτοσικλέτες όπως την RC30, και τις VTR1000 SP1 και την SP2.
Για το νέο του απόκτημα, δήλωσε σχετικά: «Όταν έμαθα τις πρώτες πληροφορίες για αυτό το project, είπα μέσα μου ότι με το που ξεκινήσει η διάθεση των μοτοσικλετών, θα αποκτήσω σίγουρα μια! Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσω ένα κομμάτι από της αγωνιστικής ιστορίας του HRC. Έτσι όταν η Honda άρχισε να δέχεται παραγγελίες, ήμουν από τους πρώτους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα,  όταν έλαβα το  τηλεφώνημα της Honda και μου γνωστοποίησαν ότι η παραγγελία μου εγκρίθηκε!»
Σημειώνεται πως όλες οι RC213V-S που έχουν παραχθεί φέτος, έχουν ήδη προπωληθεί, με την Honda να μην προλαβαίνει τις παραγγελίες και την ανέλπιστα μεγάλη ζήτηση!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου