Στην παραγωγή το Honda CBR250RR | Epirus World

Στην παραγωγή το Honda CBR250RR

Tο μικρό και καθόλα σοβαρό supersport concept που παρουσιάστηκε στο Τόκυο πριν από λίγο καιρό, φαίνεται πως παίρνει το «ΟΚ» για παραγωγή, με πρόβλεψη για διάθεση στην αγορά, περί τα μέσα του 2016.
To CBR250RR concept,  εντυπωσίασε τους πάντες στην έκθεση του Τόκυο τον Οκτώβριο και αυτό προφανώς το έλαβε σοβαρά υπόψη η Honda, που αν μη τι άλλο χρειάζεται να απαντήσει άμεσα  στο δικύλνδρο ανταγωνισμό της κατηγορίας.
Έτσι λοιπόν,  σύμφωνα με πληροφορίες ασιατών δημοσιογράφων, η μοτοσικλέτα θα μπει σύντομα σε παραγωγή, με απώτερο σκοπό την διάθεση της στην αγορά το 2016.
Θυμίζουμε ότι -τουλάχιστον στην μορφή του concept-  πρόκειται για ένα άκρως επιθετικό 250άρι, με αιχμηρή σχεδίαση, δικύλινδρο κινητήρα με κόκκινα στις  14.000 σ.α.λ. , πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, τελικό Akrapovic, USD μπροστινό και Ohlins μονό αμορτισέρ πίσω.
Οι «ψύλλοι στα αυτιά» σχετικά με την παραγωγή της μοτοσικλέτας είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς, μόνο και μόνο  από το γεγονός ότι για concept μοτοσικλέτα, το CBR250RR ήταν σχεδόν έτοιμο να κυλήσει στους δρόμους του Τόκυο,  όπου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο.
Οι πληροφορίες που διέρρευσαν στους δημοσιογράφους πριν από μερικές ημέρες λοιπόν, δεν προκαλούν έκπληξη και έρχονται απλά να επιβεβαιώσουν τις πολύ βάσιμες υποψίες (και προσδοκίες) που είχαν γεννηθεί «άμα τη εμφανίσει» του concept.
mtj01mtj02mtj03mtj04mtj05
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου