Η νέα Ducati XDiavel ψηφίστηκε ως «best-looking bike» | Epirus World

Η νέα Ducati XDiavel ψηφίστηκε ως «best-looking bike»

Στην 73η EICMA 2015 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 19 – 22 Νοεμβρίου 2015 στο Μιλάνο, η νέα Ducati XDiavel ψηφίστηκε ως «best-looking bike».
Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας είχε μεγάλη επιτυχία αφού προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, περίπου 630.000. Από αυτούς 11.369 ψήφισαν για την ομορφότερη μοτοσυκλέτα της έκθεσης και το 60,78% ξεχώρισε την XDiavel της Ducati ανάμεσα σε όλα τα άλλα εκθέματα.
Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε στο περίπτερο του περιοδικού Motociclismo παρουσία των Pierfrancesco Caliari (General Manager of EICMA), Piero Bacchetti (President and CEO  of Edisport Editoriale), Federico Aliverti (Co-Ediror in Chief of Motociclismo) και Andrea Ferraresi (Ducati Design Center Director), ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο.
Η νέα XDiavel διαθέτει σχεδιασμό, τεχνολογία, απόδοση αλλά και μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και ρουχισμού, ενώ εισέρχεται δυναμικά στο χώρο αφού μπορεί να συνδυάζει ταυτόχρονα την άνετη, ήρεμη οδηγική συμπεριφορά και την ένταση της σπορ οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς.
mojsamsdn1mojsamsdn3

5000, 60, 40: Οι τρεις αριθμοί που συνοψίζουν την ουσία της ΧDiavel

5000: οι στροφές ανά λεπτό στις οποίες ο δικύλινδρος κινητήρας Ducati Testastretta DVT 1262 με απόδοση 156hp επιτυγχάνει τη μέγιστη ροπή του, 13,1kgm
60: ο αριθμός των διαφορετικών εργονομικών θέσεων οδήγησης για τον αναβάτη, επιλογή που προσφέρει το μοντέλο για να «βολέψει» κάθε αναβάτη.
40: η μέγιστη γωνία κλίσης που μπορεί να επιτύχει η μοτοσυκλέτα στις  στροφές, ώστε να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες Cruiser που συναντούν την άσφαλτο πολύ νωρίτερα.
H ΧDiavel είναι η πρώτη Ducati που χρησιμοποιεί ιμάντα μετάδοσης της κίνησης, ένα «απαραίτητο» στοιχείο για την ιδιαίτερη κατηγορία των Cruiser. Το σύστημα μέτρησης αδράνειας της Bosch (ΙΜU), σε συνδυασμό με το Ducati Traction Control (DTC), τα προγράμματα οδήγησης Riding Modes, τη μονάδα Bosch ABS Cornering, το Cruise Control και το πρωτοποριακό Ducati Power Launch (DPL), καθιστούν την XDiavel την περισσότερο «φορτωμένη» με ηλεκτρονικά Cruiser. Ένα τεχνολογικό κόσμημα που προσφέρει υψηλές επιδόσεις και ασφάλεια που διατίθεται επιπλέον και σε έκδοση S.
Η Ducati παρουσίασε συνολικά 8 νέες μοτοσυκλέτες στην έκθεση του Μιλάνο εκ των οποίων 7 από αυτές ήταν εντελώς νέα μοντέλα. Δύο Scrambler (τη Flat Track Pro και τη νέα 400 cc Sixty2), τις νέες Hypermotard 939, Hypermotard 939 SP και Hyperstrada 939, τη νέα Panigale 959, την Multistrada 1200 Pikes Peak, την νέα Multistrada 1200 Enduro και την πολυαναμενόμενη XDiavel.
Τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική, στη γκάμα των μοτοσυκλετών για το 2016 προστέθηκε η Monster 1200 R, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση νωρίτερα, το Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη.
mojsamsdn4mojsamsdn5

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου